Tortosa prepara un mercat artesanal i gastronòmic amb espectacles al nucli antic

Serà aquest cap de setmana

| Actualizado a 17 agosto 2021 15:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

El regidor de Comerç de Tortosa, Sisco Pepió, ha presentat el Mercat Artesanal i Gastronòmic que tindrà lloc al carrer de la Rosa, al nucli antic de Tortosa, aquest dissabte al matí i a la tarda i aquest diumenge al matí.

«És una activitat que hem organitzat amb dos objectius bàsics i principals. El primer és reinvindicar i fer visible el sector de l’artesania, en un temps tan difícil com el que estem passant amb la pandèmia de la Covid, i oferir-los un espai per a poder donar un pas endavant, en un àmbit ideal com és el del nucli antic de la ciutat, al carrer de la Rosa, plaça de la Cinta i plaça de l’Absis». Pepió ha explicat que l’altre objectiu de la proposta és «oferir un programa lúdic per a gaudir tota la família, amb una sèrie d’actuacions que es portaran a terme a la plaça de l’Absis, simultàniament amb el desenvolupament del Mercat Artesanal i Gastronòmic».

Aquestes actuacions, adreçades als més petits de casa, seran gratuïtes, però serà necessari efectuar abans la reserva prèvia a www.ebreticket.cat. El dissabte, a les 12.00 hores, actuarà Art-Tic Show, i a les 18.00 hores, Minidisco Ballaruga. Pel que fa al diumenge, a les 12.00 hores, es podrà gaudir de l’espectacle de Jack el Malabarista.

Comentarios
Multimedia Diari