Tortosa reobre la seva deixalleria

L'horari serà de dilluns a dissabte de 16 a 19.30 hores

27 abril 2020 11:10 | Actualizado a 27 abril 2020 11:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui dilluns 27 d'abril, la deixalleria municipal de Tortosa, situada al polígon industrla Baix Ebre, torna a l'activitat. Durant tota la setmana, de dilluns a dissabte, el servei estarà en funcionament de 16 a 19.30 h.

L'Ajuntament de Tortosa ha pres aquesta mesura després que l'Agència Catalana de Residus de Catalunya haja deixat a la consideració dels consistoris la possibilitat de recuperar l'activitat a les deixalleries municipals. L'objectiu és facilitar que les persones que aquests dies han aprofitat per fer neteja puguen desfer-se de les deixalles de manera controlada.

Per accedir a la deixalleria es recomana seguir les mesures de protecció individual, com l'ús de guants i mascaretes, i respectar les distàncies de seguretat.

La reobertura afecta el servei de deixalleria municipal. Pel que fa a la deixalleria mòbil i al servei de recollida de voluminosos a la porta del domicili a hores d'ara segueixen aturats com a mesura de prevenció. L'Ajuntament recorda que no està permès deixar objectes grans o altres deixalles a la via pública o al costat dels contenidors.

Comentarios
Multimedia Diari