Tots els consorciats del CAT es queden sense subministrament d'aigua mentre es repara la canonada de l'Ampolla

El trencament d'una gran canonada a l'Ampolla ha provocat una sobtada baixada d'aigua que ha arrossegat una vintena de vehicles

03 enero 2020 10:27 | Actualizado a 03 enero 2020 10:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El trencament d’una gran canonada d’aigua al Consorci d'Aigües de Tarragona, a l'Ampolla, aquesta matinada de divendres ha provocat una baixada sobtada d’aigua que ha provocat l’arrossegament de diversos vehicles estacionats al poble, segons ha informat els Bombers de la Generalitat. 

Prop de les 3 de la matinada s’ha produït el trencament de la canonada principal en el tram que va des de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de l’Ampolla a Tarragona. Com a conseqüència, un torrent d’aigua ha entrat al municipi i ha arrossegat una quinzena de vehicles, sense que cap persona hagi resultat ferida.

Pels danys a la conducció principal d'abastament al terme de l'Ampolla el Consorci d'Aigües de Tarragona interrompeix el subministrament des de l'Hospitalet de l'Infant fins a Alcanar. Es tracta de 63 Ajuntaments i 26 indústries de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona. Molts municipis s'abasteixen mentrestant de dipòsits i pous propis. 

El CAT ha confirmat que els seus tècnics estan treballant per avaluar els danys ocasionats i saber el temps necessari per resoldre l'avaria. És per això que alguns ajuntaments, com el cas de la Ràpita que ha emès un comunicat, demanen yn ús mínim i responsable d'aigua als municipis afectats durant les pròximes hores.

 

Comentarios
Multimedia Diari