Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Uns 180 esportistes internacionals es concentren al Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre

  Tiradores d’arreu del món i remers dels Països Baixos es preparen a les instal·lacions esportives d’Amposta

  09 febrero 2024 17:18 | Actualizado a 09 febrero 2024 17:18
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  Fins a 180 esportistes internacionals de diverses disciplines es preparen a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre (CTTE) a Amposta, aquesta setmana.

  L’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, explicava que molts dels esportistes s’han hagut de quedar en allotjaments turístics d’Amposta i del Poble Nou del Delta, ja que la residència d’esportistes del CTTE està plena: «Fa uns anys que la residència d’esportistes no té prou places per allotjar tothom que sol·licita els serveis, per això va ser una gran notícia que la Generalitat ens atorgués una subvenció per ampliar del CTTE», afirmava Tomàs, qui afegia que «aquesta ampliació permetrà passar de 88 a més de 170 places, a més d’una zona mèdica amb laboratori, una àrea més gran de fisioteràpia i d’una sala polivalent».

  Al desembre de l’any passat, la Generalitat va atorgar 1,5 milions d’euros a l’Ajuntament per finançar la redacció del projecte d’ampliació i l’execució de les obres de l’equipament, que està previst que estigui acabat el desembre del 2025.

  Entre els esportistes que s’han concentrat a Amposta destaquen el centenar de tiradores d’arreu del món que, com cada any, es preparen la Copa del Món d’Espasa Femenina «Ciutat de Barcelona», que se celebra del 9 a l’11 de febrer.

  Hi participen atletes internacionals de països com Estònia, Estats Units, Japó, Brasil, Canadà i Nova Zelanda, així com de França, Gran Bretanya i de la selecció Espanyola.

  La primera concentració de tiradores internacionals al Centre de Tecnificació Esportiva va ser l’any 2008, pel que fa més de 16 anys que les atletes confien en els professionals i les instal·lacions per preparar-se per a una cita tan destacada com la Copa del Món d’Espasa Femenina, destaquen des de l’Ajuntament d’Amposta.

  Remers

  Paral·lelament, també han entrenat a la capital del Montsià uns 80 remers del club neerlandès D.S.R. Proteus-Eretes, un dels més prominents dels Països Baixos. L’estada l’ha organitzat l’agència promotora Agenda Sports, en col·laboració amb el Club Nàutic Amposta, el Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre i diversos proveïdors de serveis de la ciutat.

  Els remers, que utilitzen les instal·lacions del centre i del club de rem, han escollit Amposta com a seu dels seus entrenaments de llarga distància per les excel·lents condicions que la ciutat i el centre els ofereix per als seus entrenaments.

  Comentarios
  Multimedia Diari