«Hem ajudat empreses perquè poguessin fer teletreball des de casa»

Entrevista amb els dos fundadors de Technodac, David Rodríguez i Carlos Cuenca, una empresa especialitzada i consolidada en el desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils i portals de comerç electrònic amb un ampli ventall de productes de màrqueting i imatge corporativa

06 julio 2020 08:24 | Actualizado a 06 julio 2020 08:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A què es dedica l’empresa?

Technodac està especialitzada en el disseny de solucions tecnològiques per a la millora de la gestió, producció, eficiència i l’impuls de la transformació digital dels negocis, activitats i processos dels nostres clients. Per tal d’assolir aquests objectius i estar a l’altura de les expectatives, treballem sempre amb projectes a la mida de les seves necessitats.

Com ha crescut durant aquests anys?

En aquests primers deu anys hem experimentat un creixement continuat. Val a dir que la demanda de noves aplicacions i serveis s’ha incrementat a mesura que ho feia la implantació de la digitalització. L’equip de Technodac hem estat i som un aliat perfecte a l’hora d’aplicar aquesta transformació a les organitzacions.

Quin impacte ha tingut la crisi de la Covid-19 en l’empresa?

Som una empresa de serveis i des del minut u vam tenir molt clar que havíem d’estar al costat dels nostres clients procurant donar-los el nostre suport tot ajudant-los en el seu dia a dia davant l’excepcionalitat del moment. Pel que fa a la nostra organització interna, vam desplegar un projecte de teletreball per tal de seguir plenament operatius.

Aquesta crisi els ha afectat a l’hora de treballar o en la forma de treballar?

Com ha passat a la majoria d’empreses, ens hem hagut d’adaptar i optar pel teletreball. En ser una empresa tecnològica treballar en remot no ha estat una dificultat. De fet, moltes de les accions que hem impulsat aquests mesos han estat, precisament, ajudar els nostres clients a implementar els recursos necessaris per tal que poguessin continuar essent eficients amb els seus equips treballant des de casa.

Quins reptes tenen al davant?

Tenim molt clar que aquesta crisi ha accelerat moltes coses. I en el cas que ens ocupa a nosaltres podem dir que la transformació digital ha rebut un fortíssim impuls. Hem fet un salt de cinc anys. No només Technodac, sinó el conjunt de les empreses i la societat. La digitalització s’està accelerant i és bo, de fet ho recomanem, que les empreses prenguin posicions davant la competència i les noves demandes del mercat.

Han tingut algun tipus de suport bancari-financer?

El BBVA ha estat un aliat seriós, responsable i molt present en l’estratègia de creixement de Technodac. El seu suport ha estat imprescindible per assolir la posició que tenim. I esperem que ens segueixi fent costat en els nous projectes de futur que estem treballant.

Comentarios
Multimedia Diari