«Hem continuat treballant aquest temps, sobretot, de cara a particulars»

Cepromar porta gairebé 30 anys elaborant els millors productes marins de la zona del delta de l’Ebre: musclos, ostrons, cloïsses, escopinyes, navalles, tellerines... El seu meticulós sistema de treball, la qualitat del seu producte i el tracte proper al client els avala

18 mayo 2020 06:23 | Actualizado a 18 mayo 2020 06:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’any 2020 està sent especialment dur amb les Terres de l’Ebre. Primerament, el passat gener el temporal Glòria va arrasar bona part de la demarcació. Quan justament començaven a recuperar-se, la Covid-19 va colpejar a banda i banda del planeta. Gent guerrera i treballadora, a l’Ebre s’han tornat a aixecar amb força per revertir la situació. Cepromar n’és un gran exemple, tal com ens explica la seva comptable Eva en aquesta entrevista.

Com és la situació actual de Cepromar?

Està sent un any molt dur. El Gloria va fer moltes destrosses, va arrencar les muscleres... i quan estàvem amb fase d’arreglar-ho el coronavirus va portar les baixes comprensibles de la restauració pel coronavirus. Així i tot, nosaltres hem continuat treballant aquest temps, sobretot, de cara a particulars.

Com van ser els inicis del negoci?

El pare de Ramon, Miguel, Paco i Jesús Carles Gilabert, actuals amos de Cepromar i de Cademar, va ser el fundador de l’empresa i també de les primeres muscleres del Delta de l’Ebre. En un principi eren únicament productors, però estaven restringits al que marcava l’única depuradora que hi havia en aquells moments a l’Ampolla. I com és normal, si no els deixaven collir, perdien la producció. Va ser en aquell moment que van decidir obrir la seva pròpia depuradora, tot i que no va ser un procés fàcil. La primera, Cademar, la van comprar el 1992 a les Cases d’Alcanar un home que es volia jubilar. L’altra depuradora Cepromar va obrir anys després a l’Ampolla.

Què us diferencia de la competència?

A Cepromar es fa tot manualment, llavors el producte és més gurmet, més especial. És un producte del dia a dia, molt fresc. A més, la majoria dels treballadors són familiars. Ara mateix reunim una plantilla d’uns 40 treballadors/es en total que s’esforcen per oferir el millor d’ells i aconseguir aquesta gran qualitat.

Com són els clients de Cepromar?

Tenim una clientela molt propera i fidel, coneixedora de la qualitat del nostre producte. Ens tenen molta confiança i estem amb contacte cada dia per demanar el que faci falta; nosaltres sempre intentem tenir el millor servei possible. A més, a causa de la COVID-19, hem fet enviaments a diferents zones d’Espanya i estem molt agraïts a tots aquests clients que han confiat en nosaltres en moments tan difícils.

Com esteu intentant gestionar la crisi provocada per la Covid-19?

Tot i que hem continuat treballant és cert que ens estem recolzant força en el nostre banc, BBVA, per totes les facilitats que ens ofereixen. Com a comptable, sento que estan pendents de nosaltres i m’atenen sempre amb cura. La nostra sucursal de referència és a l’Aldea i podem comptar amb ells cada dia, amb un tracte excel·lent. -A

Comentarios
Multimedia Diari