L’objectiu és oferir unes eines de control de despeses i estalvis

30 junio 2017 11:35 | Actualizado a 30 junio 2017 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La imparable evolució tecnològica genera noves necessitats als ciutadans i això és un fet que BBVA té molt en compte. Així ho certifica l’últim estudi European Mobile Banking Benchmark (EMBB), elaborat per Forrester Research, on se situa BBVA com el banc amb els millors serveis de banca mòbil d’Europa. ‘El meu dia a dia’, ‘Els meus pressupostos’ i ‘Les meves metes’ són un exemple de les utilitats digitals que ofereix l’entitat, i Jordi Reynés, ambaixador digital, n’explica les característiques.

- Com ha canviat l’ús dels comptes corrents?

- Avui els comptes corrents no són únicament un mitjà on dipositar els nostres estalvis o ingressos i treure’ls quan ens convingui, s’han convertit en el centre de la nostra economia domèstica. Els rebuts els tenim domiciliats, els pagaments es fan majoritàriament amb la targeta, i tot plegat fa que tinguem un control més estricte de les nostres despeses.

- Quines novetats presenta BBVA?

- Aquesta evolució ha fet que BBVA ofereixi unes eines de control de les despeses i foment de l’estalvi. Oferim als nostres clients totes aquestes facilitats sense sortir de l’aplicació i de forma gratuïta.

El mòbil s’ha convertit en una eina imprescindible i l’APP és una de les grans apostes del banc on dedica molts esforços

- Què tenen en comú?

- L’objectiu comú és posar a l’abast dels nostres clients les facilitats per poder portar un control estricte de la despesa i aconseguir un estalvi, ja sigui per poder dur a terme algun projecte o fer una inversió.

- Quins avantatges ofereix cadascuna?

- ‘El meu dia a dia’ et permet diferenciar els ingressos i despeses en un determinat període de temps, agrupats per categories com per exemple alimentació o oci, per després oferir dades comparatives presentades en diferents tipus de gràfics i resums numèrics. ‘Els meus pressupostos’ aprofita les diferents categories per tal de marcar uns lí- mits mensuals, que ens permetran alertar-nos si ens hem sobrepassat en una determinada categoria i en quina quantitat. Per últim, ‘Les meves metes’ és una manera d’estalviar amb un determinat objectiu, com comprar-te una moto o un viatge. L’estalvi es va dipositant en un compte paral·lel que no té cap tipus de despesa i està limitat operativament, ja que el seu objectiu és estalviar. Això sí, tens plena disponibilitat dels diners per qualsevol urgència.

- Quin és el seu funcionament?

- El funcionament és molt intuïtiu. Hi ha menús contextuals d’ajuda i, a més, hi ha vídeos demostratius de curta durada, molt entenedors.

- I tot això es pot fer des del mòbil...

- El mòbil s’ha convertit en una eina imprescindible a les nostres vides i L’APP és una de les grans apostes del banc, on dedica molts esforços. BBVA aposta fermament per l’ús de les noves tecnologies, i la nostra APP evoluciona constantment per millorar i oferir més i millors serveis

Comentarios
Multimedia Diari