Tesla obre a l'Hospitalet de Llobregat el primer concessionari amb servei tècnic de l'Estat

El fabricat nord-americà de coxes elèctrics té previst obrir abans de finals d'any una botiga al carrer Rosselló de Barcelona

 

19 septiembre 2017 15:41 | Actualizado a 25 septiembre 2017 12:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El fabricant nord-americà de cotxes elèctrics de luxe Tesla, que va escollir Barcelona per obrir la seva primera tenda temporal de l'Estat al Port Vell el passat mes de maig, ha tornat a escollir Catalunya, en aquest cas l'Hospitalet de Llobregat, per obrir al públic el primer concessionari estable amb servei tècnic. Jorge Milburn, director de Tesla a Espanya i Portugal, ha explicat que el nou centre, de 1.300 metres quadrats, l'han ubicat a l'Hospitalet, a tocar de la plaça Europa, per la seva bona ubicació i proximitat amb Barcelona. Els clients que s'hi acostin hi trobaran exposats els models S i X. El nou model 3, el més econòmic de la gamma i que ja es pot reservar per internet, arribarà als concessionaris espanyols l'any vinent.

Sobre els plans de futur de la marca a Catalunya, Milburn ha explicat que l'objectiu és obrir un segon concessionari, en aquest cas sense servei tècnic, al carrer Rosselló de Barcelona abans de finals d'any.

Comentarios
Multimedia Diari