Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Garcia Riera, orientada a la construcció sostenible

| Actualizado a 01 junio 2022 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'empresa GARCIA RIERA, una de les constructores més importants del Camp de Tarragona, ha fixat els objectius de futur en la campanya CONSTRUÏM SOSTENIBILITAT.

L'impuls de la sostenibilitat en la construcció forma part de les línies principals d'actuació de GARCIA RIERA, que s'ha compromès amb dotze dels 17 ODS establerts per les Nacions Unides per tal de transformar el nostre món en un de millor de cara al 2030. La finalitat és conscienciar totes les persones que integren l'empresa, clients i proveïdors, cap a la necessitat de contribuir a reduir l'impacte mediambiental del nostre entorn. Per aquest motiu, Garcia Riera incorpora sistemes d'aprofitament de residus, d'aigua, d'eficiència energètica i d'economia circular.

Amb seixanta anys de trajectòria al sector de la construcció i conscients de la importància de la sostenibilitat, integren l'economia circular en tota la seva cadena de valors. Estan compromesos amb la societat, el medi ambient, amb el futur. És per això que col·laboren amb els clients en concebre solucions més respectuoses amb el medi ambient i que s'adaptin a les necessitats humanes, per fer realitat il·lusions on el benestar, la comoditat i l'eficiència són la clau. Posen el seu granet de sorra en la conservació ambiental, sense deixar de banda el confort i la qualitat dels habitatges i edificacions.

GARCIA RIERA desenvolupa projectes en tota mena d'àrees d'activitat, des de la indústria i l'energia, passant per patrimoni històric, residencial, turisme i oci i obra social, a més de serveis de manteniment industrial en empreses destacades del territori.

L'empresa de Vila-seca està avalada per una llarga trajectòria d'èxits en treballs i projectes cada cop més sostenibles. Alguns exemples recents en són la rehabilitació del Celler Noucentista de Vila-seca, el projecte de connexió d'aigua residual a l'estació depuradora de la Pineda, el projecte d'ampliació de l'Institut Escola dels Pallaresos, projectes residencials a Tarragona, Mollet i Montornès del Vallès, la construcció del nou hotel Creek Valley i el magnífic Centre de Convencions ambdós projectes de PortAventura World, entre molts d’altres.

Comentarios
Multimedia Diari