Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Industrias Teixidó, l’aposta per una activitat sostenible

  Industrias Teixidó es regeix per un desenvolupament sostenible tant econòmic, com social, com ecològic, enfocant molts dels seus esforços en la petjada hídrica degut a la sequera actual

  23 febrero 2024 11:31 | Actualizado a 23 febrero 2024 11:32
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  INDUSTRIAS TEIXIDO, S.A., És una empresa auxiliar del sector metal·lúrgic dedicada a la fabricació en sèrie de peces per a tercers i on els productes que es fabriquen són principalment components per a dur a terme conjunts de diverses activitats industrials del món de l’automòbil, informàtica, electrodomèstics, pneumàtica, hidràulica, implantologia, etc., resultants del procés de decoletatge i mecanitzat d’alta precisió.

  Actualment i cada vegada més, ens regim per un desenvolupament sostenible de la nostra activitat, entenent la sostenibilitat com el que és, un concepte econòmic, social i ecològic. És un fet, que els nostres clients ens exigeixen que siguem una empresa sostenible, com a part que som de la seva cadena de subministrament i nosaltres hem de garantir la mateixa exigència aigües amunt en la nostra cadena de subministrament.

  Això ens porta a fer anàlisis de les nostres operacions en relació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, publicats per l’ONU. La sostenibilitat afecta a tots els nivells organitzatius, dins i fora de l’empresa.

  Les línies actuals de desenvolupament sostenible que es treballen internament són molts, des d’aspectes d’igualtat i no discriminació, com és l’actualització del pla d’igualtat a les lleis vigents, al compliment normatiu en tots els nivells organitzatius que engloba la regulació d’aspectes relacionats amb els drets humans, l’obtenció d’electricitat a partir d’energies renovables, els quals ens permetran reduir la nostra petjada de carboni, la reducció dels consums d’energia optimitzant els processos actuals o substituint equips per a versions actualitzades més eficients, l’augment de quotes de revalorització de residus com a part del nostre compromís en l’economia circular, evidentment no menys important la reducció de la generació de residus, i la reducció de la nostra petjada hídrica.

  Actualment, molts dels esforços estan enfocats en la petjada hídrica degut al context de sequera que està vivint el nostre país, que ens condueix a reduir dràsticament el consum d’aigua de determinats usos, i d’investigar línies de reaprofitament d’aigua.

  Som una empresa que per la naturalesa de la nostra activitat, l’aigua que requerim, cada vegada té més exigències de qualitat, i conseqüentment els processos de tractament de la mateixa són absolutament necessaris (ens referim a processos d’osmosi i de desmineralització). Aquest fet ens obliga, doncs, a ser més disciplinats a l’hora d’optimitzar el consum d’aquest recurs.

  Aquest conjunt d’actuacions, són el que per nosaltres defineixen el concepte de sostenibilitat a l’empresa, i que entenem que són imprescindibles en la filosofia i política de l’empresa i que cal continuar caminant en aquesta direcció.

  En definitiva, INDUSTRIAS TEIXIDÓ, S.A.U., treballem per ser millors avui, però sense comprometre el futur de l’empresa, ni el de tots els nostres grups d’interès.

  Comentarios
  Multimedia Diari