Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Cambra de Tarragona obté el Premi a la Digitalització

Els Premios Cámaras reconeixen el projecte Cambra 360, liderat per aquesta corporació

13 junio 2024 14:35 | Actualizado a 13 junio 2024 14:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Cambra de Tarragona ha estat distingida a Madrid amb el Premi a la Digitalització, en el marc de la tercera edició dels Premios Cámaras.

Un reconeixement que posiciona a la Corporació tarragonina com un actor imprescindible en la transformació digital de les empreses. I és fruit del treball de l’equip de professionals que integren Cambra TGN 360: Jordi Rillo, director, Sergi Bel, David Espuny i Laia Ruiz.

Cambra TGN 360, l’àrea estratègica de transformació digital de la Cambra de Tarragona, és un projecte únic a l’ecosistema de les Cambres espanyoles, que s’ha especialitzat en identificar i anticipar les necessitats tecnològiques i digitals de les empreses treballant l’ara amb la visió del demà.

A la tercera edició del Premios Cámaras han estat distingides també la Cámara de Comercio de Murcia (Internacionalització), Cámara de Comercio, Industria y Servicios de Madrid (Formació), Cambra de València (Sostenibilitat), Cámara de Comercio de A Coruña (Emprenedoria), Cámara de Comercio de Gran Canaria (Arbitratge i Mediació) i la Cámara de Comercio, Industria y Servicios de Teruel (Lideratge Social).

Comentarios
Multimedia Diari