Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Fundació Gresol i Marlex organitzen un dinar col·loqui amb Xavier Marcet

L’expert en estratègia, innovació i talent, Xavier Marcet, ha parlat de ‘com atraure i fidelitzar el talent a la teva organització?’

22 mayo 2024 17:02 | Actualizado a 22 mayo 2024 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimecres la Fundació Gresol ha organitzat, conjuntament amb l’empresa Marlex, un dinar col·loqui amb dels conferenciants més destacats del nostre país, en Xavier Marcet.

La trobada ha tingut lloc a Casa Joan Miret de Tarragona i ha comptat amb prop de 90 empresaris que no s’han volgut perdre l’oportunitat d’escoltar un gran expert en management empresarial i talent.

Després la conferència de Xavier Marcet ha tingut lloc un col·loqui amb destacats representants del territori com són Anton Pont, president d’honor del Grup Borges; Josep Gomà-Camps, director de finances corporatives i diversificació del Grup Gomà-Camps i Nando Coronado, coach expert en lideratge i gestió emocional. El col·loqui ha estat moderat per Xavier Jarque, Chief Revenue Oficer de Marlex.

Un cop finalitzat el col·loqui els assistents han sortit als jardins de Casa Joan Miret per degustar un còctel al mateix temps que han aprofitat per a fer networking i relacions empresarials.

La trajectòria de Xavier Marcet

Consultor en estratègia, innovació i transformació d'organitzacions amb més de vint anys d'experiència. Lidera Lead to Change i ha treballat en més de vint països ajudant a grans empreses, a pimes, administracions i universitats a adaptar-se als canvis i a generar propostes de futur amb sentit.

És professor de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra. És president fundador de la Barcelona Peter Drucker Society. Fa a l'any una mitjana de 100 conferències. És col·laborador de La Vanguardia i de Sintetia. Autor de Créixer fent créixer (2021), Esquivar la mediocritat (2018) i Coses que aprenem després (2010), tots igualment publicats per Plataforma Editorial.

La trobada ha tingut lloc a Casa Joan Miret de Tarragona. Foto: Cedida

Comentarios
Multimedia Diari