Sangulí Salou obté el premi CaixaBank Hotels Tourism a la trajectòria empresarial

Enguany els guardons celebren una edició especial que reconeix el recorregut empresarial dels premiats

27 diciembre 2021 17:38 | Actualizado a 30 diciembre 2021 11:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quarta edició del premis Hotels & Tourism, Tarragona, 30 de novembre del 2021

CaixaBank ha atorgat un reconeixement a Sangulí Salou per la seva trajectòria empresarial en el marc de la quarta edició dels premis Hotels&Tourism que convoca l’entitat financera. El càmping salouenc ha estat el guanyador a la fase territorial del premi, en la que han participat empreses turístiques de Tarragona, Lleida, Girona i la Catalunya Central, l’àmbit geogràfic inclós a la Direcció Territorial Catalunya de CaixaBank.
Sangulí Salou ha sabut evolucionar i adaptar-se a les tendències i necessitats del mercat; gairebé mig segle en què ha continuat mantenint la seva essència i s'ha convertit en una referència al turisme europeu. Els lodges i els tents d'Àfrica o les noves viles de la Mediterrània són només un exemple de la tematització que es viu a tot el recinte. També té una àmplia zona de càmping, cinc zones de piscina, parcs infantils i molts espais verds per estar en contacte amb la natura amb el màxim confort. 
A l´amfiteatre l´equip d´animació organitza activitats diàries i espectacles propis que són garantia de diversió per a tothom. Destaca una cuidada oferta gastronòmica que té una consideració especial cap al públic infantil i persones amb al·lèrgies alimentàries. A més, promou les polítiques Pet Friendly i disposa d´un Pet Club per a mascotes. L’any vinent, Sangulí Salou celebrarà el 50è aniversari de la seva creació del càmping.
El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha explicat que aquesta edició especial dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank té com objectiu reconèixer el recorregut empresarial dels premiats i la seva aportació a un sector clau per l’economia espanyola. A més, ha afegit que, amb aquesta iniciativa, “CaixaBank reafirma el seu compromís amb el sector” i ha destacat que l’entitat financera “vol continuar sent una peça clau per la recuperació d’aquest sector fonamental per al país i donar suport a les seves necessitats”.
El pròxim 19 de gener, CaixaBank Hotels & Tourism reunirà els premiats de les diferents comunitats autònomes en l’estand que CaixaBank posarà en marxa a la Fira Internacional de Turisme (FITUR).

Suport al sector turístic i hoteler

Aquest guardó és una mostra més de l’aposta de CaixaBank pel mercat turístic, un suport que es materialitza a través de la seva línia de negoci especialitzada CaixaBank Hotels & Tourism, que té com a objectiu l’impuls del mercat turístic a través d’un model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. Aquesta especialització i coneixement de l’àmbit del turisme ha permès que CaixaBank, durant la crisi derivada de la COVID-19, hagi posat a la disposició dels clients del sector turístic mesures específiques de suport, entre les quals destaquen la concessió de línies de liquiditat i la moratòria o mancances en els crèdits hipotecaris, amb la finalitat de preservar al màxim la liquiditat de les empreses.

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha destacat l’aposta i el compromís de l’entitat amb el sector a través d’aquests premis.

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb més de 10.000 clients del sector de l'allotjament turístic i està posicionada com un referent per aquest segment d'empreses amb capacitat per detectar les necessitats del sector i secundar-lo amb el servei personalitzat que requereix a través d'un equip de 30 professionals especialitzats en el mercat hoteler i de més de 1.500 assessors de CaixaBank Empreses. A través d’aquesta divisió especialitzada, CaixaBank posa a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària, tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.
A més, CaixaBank Hotels & Tourism té una sensibilitat especial amb els projectes socialment responsables, com per exemple aquells que incorporen millores en eficiència energètica, accessibilitat, gestió de l'aigua i residus, o que promoguin la incorporació laboral de persones en risc d'exclusió. En aquest context, CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L’índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundiales en termes de responsabilitat corporativa. 
Hotels & Tourism té convenis amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, i organitza periòdicament trobades amb empresaris referents del sector per tota la geografia espanyola. A més, l'entitat financera és membre de l'Organització Mundial del Turisme, l'organisme de Nacions Unides encarregat de la promoció d'un turisme responsable, sostenible i accessible per tots.

Perspectives optimistes pel sector

Segons l’últim informe sobre Turisme publicat per CaixaBank Research, les perspectives pel sector turístic conviden a ser més optimistes. La situació del sector ha millorat molt significativament durant els mesos d'estiu i ha batut les previsions de bona part de les empreses del sector. La vacunació de gran part de la població, la posada en marxa del Certificat Digital COVID de la UE, la gran demanda turística embassada i la moderació de les restriccions en l'hostaleria han estat el compendi de factors que han donat suport a una recuperació molt important i necessària pel sector.
En aquest context, les previsions de CaixaBank Research apunten al fet que l'any 2021 tancament amb un PIB turístic en un 54% del nivell de 2019, creixent un 55% anual. De cara a 2022, les perspectives es mantenen optimistes: la consolidació de les bones xifres de turisme domèstic i UE, i la gradual recuperació dels mercats emissors britànic i americà, situarà el PIB turístic en un nivell del 88% del de 2019, registrant un creixement del 63% anual. Aquestes xifres permetrien que l'exercici 2022 ja sigui rendible per una àmplia majoria del sector, després de prop d'un any i mig molt dur. Amb això, des de CaixaBank Research es reafirma que la sostenibilitat de la indústria turística a llarg termini està fora de dubtes i que aquesta tornarà a tenir un paper de destacat motor de creixement de l'economia espanyola.
 

Comentarios
Multimedia Diari