L'actor Joel Joan serà el número 10 de la llista de Ponsatí en les eleccions al Parlament

L’escriptor Joan Todó i el compositor Joan Magrané ocuparan els darrers llocs per Tarragona

08 abril 2024 14:36 | Actualizado a 08 abril 2024 14:39
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'actor Joel Joan serà el número deu de la llista d'Alhora, el quart espai independentista impulsat per l'exconsellera i eurodiputada de JxCat Clara Ponsatí, en les properes eleccions al Parlament.

Així ho han anunciat en un comunicat, en què el filòsof Jordi Graupera, que impulsa Alhora juntament amb Ponsatí, ha assegurat que la seva candidatura "és la llista amb més professionals acreditats de tots els camps i d'arreu del país".

Joan se suma així a d'altres noms destacats de la cultura catalana, com el músic Roger Mas, el poeta Narcís Comadira o els escriptors Miquel de Palol i Dolors Oller, que també formaran part de les llistes d'Alhora, si bé aquests darrers en posicions simbòliques.

Els escriptors Miquel de Palol i Carlota Gurt tancaran la llista per Barcelona; Dolors Oller i Narcís Comadira figuraran al final de la candidatura de Girona; l'escriptor Joan Todó i el compositor Joan Magrané ocuparan els darrers llocs per Tarragona, mentre que la historiadora d'art Maria Garganté i Roger Mas ho faran per Lleida.

Alhora va aconseguir reunir la setmana passada el nombre de signatures necessàries per poder presentar candidatura pròpia a les eleccions al Parlament, si bé no han concretat el nombre total d'avals recollits.

"Volíem una llista feta de gent que se sàpiga guanyar la vida fora de la política i que hagi demostrat la seva solvència. I el cor del projecte ha resultat la suma de gent amb gran professionalitat que vol ajudar a revertir la decadència del país", ha afegit Graupera.

Comentarios
Multimedia Diari