Salvador Illa (PSC): «No vull vetar ningú, vull estendre la mà»

El candidat a la presidència de la Generalitat, ha fet una crida a assajar «fórmules de col·laboració» i no de «confrontació»

13 abril 2024 18:25 | Actualizado a 13 abril 2024 20:32
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha fet una crida aquest dissabte a assajar «fórmules de col·laboració» i no de «confrontació» a partir d’una «actitud de respecte»: «No vull un govern de vetos, no vull vetar ningú, vull estendre la mà», ha dit.

En declaracions als periodistes des d’Igualada (Anoia), Illa ha sostingut que és hora de deixar d’»atiar divisions a la societat catalana», que és «plural i diversa», i que ell es compromet a «unir» en comptes de dividir.

Ha insistit que Catalunya necessita emprendre una «tercera gran transformació» per millorar els seus serveis públics i ha defensat que des de les institucions s’ha d’acompanyar l’»energia i capacitat per a fer coses» que mostra la societat civil catalana.

Ha afegit que ell, si aconsegueix ser president després de les eleccions del 12 de maig, se centrarà en «les coses que realment afecten els ciutadans», i ha citat àmbits com la sequera, educació, infraestructures, energies renovables, sanitat i habitatge.

Comentarios
Multimedia Diari