Adrià Calvet i Yasmina Armesto, nous cap de colla i presidenta de la Colla Jove

L’Assemblea General d’aquest diumenge dona llum verda a la candidatura que substitueix Jordi Alomà i Sergi Crespo

29 enero 2023 21:27 | Actualizado a 30 enero 2023 06:30
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Canvi de timó al capdavant de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. L’Assemblea General Ordinària celebrada aquest diumenge a la tarda al local de l’entitat ha votat favorablement a la candidatura encapçalada per Adrià Calvet com a cap de colla i Yasmina Armesto com a presidenta per a les properes dues temporades. La nova junta directiva dels liles ha rebut el suport de 222 vots a favor i tan sols un vot en contra. Hi ha hagut dues abstencions, un vot en blanc i un vot nul.

D’aquesta manera canvien gairebé tots els càrrecs interns. Adrià Calvet comptarà dins de l’equip tècnic amb Biel Altès i Laura Lloses, que s’encarregaran de l’equip de pinyes i de canalla, respectivament, en una tècnica àmplia que combina cares noves i experiència. Dins de la junta directiva i amb Yasmina Armesto al capdavant, els de la camisa lila comptaran amb Laia Sanahuja a secretaria i Daniel Roig a tresoreria.

$!FOTO: Colla Jove

A partir d’ara, la junta directiva es dividirà en tres àrees: Nacho Alcoceba a l’àrea corporativa, Aida Martínez a projecció i Jan Magarolas a comunicació. A més, Jordina Estopà i Manel Sanromà, com a vocals de relacions institucionals, i Irene Sabás des de dinamització social completaran la direcció de la Colla Jove. La llista exhaustiva de noms, càrrecs i equips ja es pot consultar íntegrament a la pàgina web de l’entitat.

Adrià Calvet, el nou cap de colla, explica que han aconseguit agrupar un equip ampli que “inicia el projecte assumint la responsabilitat del repte amb molta humilitat però amb tota l’ambició de situar la Colla Jove a dalt de tot”. Per la seva banda, la nova presidenta de la formació lila, Yasmina Armesto, reivindica “el potencial de la Colla Jove que ha estat, pot ser i serà la millor colla del món casteller independentment dels castells que fem”. L’equip directiu de l’entitat, majoritàriament de cares noves i joves, s’ha mostrat amb ganes de treballar per la Colla i també per oferir una renovació dels membres de la junta que obri la porta al relleu generacional.

Calvet i Armesto agafen el relleu de Jordi Alomà i Sergi Crespo, respectivament, que estaven al capdavant de la Jove des del novembre del 2020. L’Assemblea General Ordinària del diumenge ha servit, també, per donar compte de l’estat econòmic de l’entitat i presentar els pressupostos per aquest 2023. Els liles engeguen els motors, d’aquesta manera, per una nova temporada castellera que començarà el proper divendres 3 de març amb el primer assaig general, després de quatre mesos d’inactivitat castellera, al seu propi local (c/ Cós del Bou, 23).

Comentarios
Multimedia Diari