Líders a la Guia Michelin

02 mayo 2024 19:50 | Actualizado a 03 mayo 2024 07:00
Mònica Just
Comparte en:

La Guia Michelin reconeix una gran quantitat de restaurants de casa nostra. Establiments de primer nivell que han consolidat la seva manera de fer gastronomia com una referència dins del sector.

Però poc es parla de les distincions en matèria d’allotjaments. I aquí hi tenim veritables joies. Una d’aquestes joies ha estat reconeguda amb el màxim segell d’aquest prestigiós rànquing: tres Claus.

Són tan sols cinc en tot l’Estat. I un d’ells el tenim nosaltres. Al Priorat més profund hi tenim Terra Dominicata, un hotel de cinc estrelles ubicat en un marc incomparable, a tocar de la Cartoixa d’Escala Dei i al peu del Montsant.

Qui el coneix, ho sap bé. A banda de les instal·lacions i el servei, té la sort d’estar en un indret preservat, envoltat de natura i gens massificat. Això contribueix a dotar-lo d’un encant especial.

Es tracta d’una antiga granja que s’ha convertit en un espai de luxe, com posa en valor la mateixa Guia. Al nostre territori hi tenim molt de camí per recórrer i molt per millorar en matèria turística, de mobilitat, de serveis i de tantes altres coses.

Però cal reconèixer el que estem fent bé. I notícies com aquesta són homenatges a la feina ben feta.

Comentarios
Multimedia Diari