Nadal arriba en dron, o no

26 noviembre 2023 18:17 | Actualizado a 27 noviembre 2023 14:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

Al crit de «¡Viva Vigo!», l’alcalde de la localitat gallega, Abel Caballero, va prémer el botó que encenia onze milions de llums repartides per 450 carrers de la ciutat. Caballero va desafiar les principals ciutats del món: «Quiero decir al alcalde de Nueva York que se prepare, porque va a ver desde su casa el resplandor de las luces de Vigo».

Qui ha acceptat el desafiament ostentós ha estat l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, instal·lant l’arbre de Nadal «més gran d’Espanya i de l’Univers».

Quan arriba Nadal, les ciutats s’han conjurat per veure qui la fa més grossa. El capdavanter d’aquesta cursa nadalenca és Vigo

Tarragona també ha volgut entrar en aquesta competició nadalenca amb un innovador espectacle lumínic de drons, però el primer intent ha quedat en pífia. Un «error de càlcul cartogràfic», segons Umiles Group que armava el show, va impedir que la coreografia de drons fos visible per gran part dels espectadors que omplien la Rambla.

Hem de ser indulgents i esperar un segon intent que l’empresa s’ha compromès a oferir. Mentrestant, podem visitar al Centre Tarraconense El Seminari, l’exposició dels 800 anys del primer pessebre vivent. Menys espectacular, però més infal·lible.

Comentarios
Multimedia Diari