Hi ha algú, senyor Hard Rock?

24 abril 2024 19:09 | Actualizado a 25 abril 2024 07:09
Mònica Just
Comparte en:

Hard Rock sí, Hard Rock no. Portem mesos així. Mesos? Volia dir anys. El projecte ha estat l’excusa que ha fet trencar un govern i ara torna a estar a l’ordre del dia, a les portes de l’inici de la campanya electoral.

Quan Barcelona World va aparèixer a les nostres vides, fa més de dotze anys, també hi havia anades i vingudes. Però després es va replantejar, va evolucionar cap a Hard Rock i van anar passant els anys.

No estava a la primera línia informativa però allà seguia, fent camí i avançant en uns tràmits burocràtics densos i lents, amb partits polítics favorables, d’altres de contraris, plataformes rebutjant-lo i institucions i empresaris reivindicant-lo.

Però ara en tornem a parlar. Fins i tot els més informats sobre el tema hem necessitat una mica de debat intern sobre Hard Rock per entendre en quin punt queda la cosa i com afecta això al projecte.

I sembla que encara està una mica viu. Dic una mica, perquè cada vegada som més escèptics. Em pregunto on és el senyor Hard Rock, si se’n riu de nosaltres o si simplement s’ha cansat d’esperar que ens posem d’acord. Potser té un altre camí i ni tan sols ho sabem. Hi ha algú, senyor Hard Rock?

Comentarios
Multimedia Diari