Un compromís amb la ciutat i amb les persones

01 enero 2023 20:32 | Actualizado a 02 enero 2023 07:00
Carles Pellicer
Comparte en:

Fa tan sols uns dies, en la darrera sessió plenària, la regidora Carmina Pozuelo va fer una emotiva intervenció telemàtica des de l’Hospital en què, malgrat el pes de la seva lluita contra la malaltia, deixava ben clara la magnitud del seu compromís polític: un compromís amb les persones, amb una idea de ciutat i amb un projecte al voltant del qual ella va posar l’accent en els temes relacionats amb el medi ambient, la sostenibilitat i la igualtat.

Fent sempre bandera dels seus orígens humils, de la seva condició de dona treballadora, de la seva vinculació personal amb el barri Sol i Vista, Carmina Pozuelo ha encarnat els valors que donen sentit a la política municipal i la dignifiquen: la voluntat de fer una aportació al projecte compartit de fer de la nostra una ciutat cada dia millor. Des del 2017, quan es va incorporar al consistori com a regidora del PSC, no ha deixat mai de donar-ne testimoni, treballant d’una manera incansable i generosa, com una formigueta, com ella mateixa explicava. En vam tenir ocasió de constatar-ho, també en l’escenari del Saló de Plens, el passat 29 de novembre, en la presentació del pla d’acció del Pla Estratègic Reus Horitzó 32, en què la Carmina va intervenir en representació del grup municipal socialista fent la seva aportació a un projecte de futur que per sobre de les sigles dels partits ens uneix a totes i a tots per la voluntat de deixar a les generacions més joves una ciutat preparada per als reptes dels propers anys.

Hem perdut, sens dubte, una veu i una capacitat de treball molt valuosa per tenir present la diversitat i l’amplitud d’aquest projecte de ciutat encarat al futur que ha d’orientar la nostra tasca. Però sobretot, hem perdut una gran persona. Ara, ens quedarà per sempre el seu exemple i el seu record en el compromís amb la ciutat i amb les persones, i en la seva llarga i dura lluita contra la malaltia que finalment se l’ha endut.

Moltes gràcies, Carmina.

Comentarios
Multimedia Diari