El Temps a Tarragona: sol, fred i ni gota de pluja

La previsió per aquest dissabte, 26 de novembre

| Actualizado a 25 noviembre 2022 16:35
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims que circularan d’oest a est al llarg de tota la jornada, si bé també n’arribaran de mitjans, especialment a la meitat nord. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts del nord de la depressió Central i del prelitoral sud.

Precipitacions

No s’espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima baixarà lleugerament, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, de matinada hi haurà bancs de boira i boirina a valls i fondalades de l’interior, sobretot del terç nord i meitat est.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable a l’interior, i bufarà el vent de components nord i oest al litoral entre fluix i moderat, més reforçat als dos extrems on hi haurà cops forts i algun de molt fort de tramuntana i mestral. A partir de llavors s’imposarà gradualment el vent de component oest, amb predomini del garbí al sector central del litoral, fluix amb cops moderats. Malgrat això, al quadrant nord-est i a cotes mitjanes i baixes del Pirineu continuarà el vent fluix i variable, mentre que la tramuntana es mantindrà al nord de la Costa Brava fins a mitja tarda.

Comentarios
Multimedia Diari