Absolt un home acusat de tocaments a una noia a Amposta

El processat, que s’enfrontaba a pena de multa, vivia amb la denunciant, de 19 anys, en el domicili d’aquesta i la seva mare

12 abril 2024 21:51 | Actualizado a 14 abril 2024 07:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home que s’enfrontava al pagament d’una multa de 5.400 euros com autor d’un delicte d’abús sexual ha vist com la Sección Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona l’absolia i deixava sense efecte les mesures cautelars que tenia imposat –ordre d’allunyament–.

L’acusat és un ciutadà algerià, en situació irregular a Espanya i sense antecedents penals. Vivia amb la denunciant i la seva mare en un pis d’Amposta entre març i setembre de 2021. Per als magistrats, no ha quedat demostrat que el processat fes tocaments a la noia el 7 de setembre de 2021 ni a mitjans de març del mateix any.

L’encausat, durant el judici, va explicar que amb la noia tenien una relació de família: dinaven junts, anaven a la platja, gastaven els diners junts, celebraven festes i anaven al restaurant. Va dir que si li va fer algun massatge a l’espatlla o als braços va ser perquè ella li va demanar.

Per la seva part, la noia va manifestar que al principi la relació era normal, però que se sentia incòmoda quan l’abraçava o li deia que l’estimava. La mare no va donar suport al testimoni de la seva filla.

Comentarios
Multimedia Diari