Condemnat per quedar-se amb diners de l’empresa on treballava a Móra la Nova

Com a comercial, rebia els imports dels clients, però no els lliurava a comptabilitat

15 mayo 2024 12:11 | Actualizado a 15 mayo 2024 13:37

Set mesos de presó per un delicte d’apropiació indeguda. És la pena que el Jutjat del Penal 1 de Reus ha imposat a un comercial d’una empresa de Móra la Nova per quedar-se amb 5.850,82 euros, diners que haurà de retornar.

L’acusat va mantenir una relació comercial almenys entre juny i novembre de 2017. Era l’encarregat de gestionar el lliurament i cobrament dels productes de l’empresa a clients de la zona. Els diners els havia de lliurar a l’empresa junt amb la còpia de la factura i les no pagades es guardaven en una carpeta.

El comercial va cobrar als clients factures per un import total de 5.850 euros, però no els va lliurar a l’empresa, ni tampoc la còpia de les factures que constaven com a pagades. Els clients eren restaurants, bars, forns de pa i fleques, etc.

En el recurs d’apel·lació, l’acusat indicava que els responsables de l’empresa van dir que l’administrativa i els encarregats de comptabilitat els van informar que no quadraven els comptes de l’empresa, però que aquests no havien declarat davant el judici. Però els magistrats recorden que l’acusat va cobrar els diners i no els lliurà.

Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:
Comentarios
Multimedia Diari