Dos anys i mig de presó per robar en una tenda d’Amposta

El lladre, que és reincident, es va emportar 95 euros d’un armari

22 junio 2024 10:16 | Actualizado a 23 junio 2024 14:00
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home que ja havia estat condemnat en tres ocasions per robatori ha vist ara com la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona ho feia per quarta vegada, en aquest cas per un robatori a Amposta.

La pena imposada es de dos anys i mig de presó per un delicte de robatori amb força en establiment obert al públic fora de les hores d’obertura. Tanmateix, haurà d’indemnitzar el local amb 95,65 euros –l’import dels diners que s’emportà– i amb 311,98 euros en concepte de desperfectes causats. Així es recull en la sentència de conformitat.

Al voltant de dos quarts de cinc de la matinada del 10 de juny de 2021, l’acusat, de nacionalitat espanyola, va acudir a un establiment comercial situat al carrer Beat Oriol d’Amposta. Va forçar la porta d’accés per accedir al seu interior. Una vegada dins, va forçar l’armari amb calaixos, apoderant-se de 95,65 euros que havia al seu interior.

El Jutjat del Penal 2 de Tortosa l’havia condemnat, entre 2020 i 2021, en tres ocasions a penes d’entre un i dos anys de presó, que van quedar en suspens a canvi que no tornés a delinquir en el termini de dos anys. Però ara, amb aquesta sentència de l’Audiència Provincial, podria ingressar a presó.

Comentarios
Multimedia Diari