Cinema Lliure torna a les platges de Tarragona amb noves projeccions

Abans de les pel·lícules hi haurà una sessió musical i es projectaran curtmetratges del festival FILMETS

10 junio 2024 12:53 | Actualizado a 10 junio 2024 16:34
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cinema Lliure a la Platja torna per segon any a Tarragona ciutat, afegint una platja. En aquesta edició, hi haurà projeccions els dilluns 8 i 22 juliol i 5 d’agost a la Platja de la Mora i els dilluns 15 i 29 de juliol a la Platja de l’Arrabassada.

Les pel·lícules es projectaran quan es pongui el sol –és a dir, quan sigui fosc per assegurar una bona visibilitat de la pantalla, normalment entre les 21.30 h i les 22 h–. Abans dels llargmetratges hi haurà una sessió de música d’iCat i es projectaran curtmetratges del festival FILMETS, així com de la Convocatòria Nou Talent on hi ha cineastes joves, que encara estudien o acaben de graduar-se, i també de Talent+, que serveix d’aparador dels millors curtmetratges dels últims dos anys de cineastes ja consolidats.

Cinema Lliure a la Platja programa pel·lícules que han passat per festivals de cinema de renom. A l’hora de seleccionar els llargmetratges, es posen en valor aquells fets per dones, es té cura que la programació sigui inclusiva i per a totes les persones. A més a més, hi ha sessions familiars perquè els infants també puguin gaudir del cinema a la platja.

Programa

Dilluns 8 de juliol - Platja de la Mora

CREATURA Espanya, 2023 Direcció: Elena Martín Gimeno

SINOPSI Després de mudar-se amb la seva parella a la seva nova llar, la Mila s’adona que la seva pèrdua de desig es troba en si mateixa. Comença un viatge a l’entorn de la seva educació sexual en el qual revisita experiències de la seva infància i adolescència amb l’esperança de reconciliar-se amb el seu propi cos.

Dilluns 15 de juliol - Platja de l’Arrabassada

LAS CHICAS ESTÁN BIEN Espanya, 2023 Direcció: Itsaso Arana

SINOPSI Un conte d’estiu sobre la convivència entre quatre actrius i una escriptora que assagen una obra de teatre en un antic molí apartat del món. És la història d’un encanteri amb princeses, gripaus, rius, cartes i fins i tot un príncep despistat. Durant aquests dies d’assaig, les noies s’aniran coneixent i mesurant a través dels materials que planteja l’obra, i aportaran les seves pròpies vivències al voltant dels temes dels seus personatges; l’amor, la bellesa, l’orfandat, la fe, l’amistat, l’actuació, la mort.

Dilluns 29 de juliol - Platja de l’Arrabassada

ROBOT DREAMS Espanya, 2023 Direcció: Pablo Berger

SINOPSI Dog és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot, un amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme de la Nova York dels vuitanta. Una nit d’estiu, Dog amb gran dolor es veu obligat a abandonar a Robot a la platja. Tornaran a trobar-se?

Dilluns 22 de juliol - Platja de la Mora

VIDAS PASADAS Estats Units, 2023 Direcció: Celine Song

SINOPSI Nora i Hae Sung, dos amics de la infància amb una forta connexió, es van separar quan la família de Nora, que llavors tenia només deu anys, va emigrar des de Corea del Sud al Canadà. Molts anys després, quan Nora treballa com a escriptora de teatre a Nova York, tots dos es retroben i passaran junts uns dies que els enfrontarà a l’amor, al destí i a les eleccions que componen una vida.

Dilluns 5 d’agost - Platja de la Mora

QUEST Espanya, 2023 Direcció: Antonina Obrador

SINOPSI Lluc, un biòleg marcat pel suïcidi de la seva dona Maria, emprèn una recerca per a catalogar la flora en el lloc on va morir: l’illa deshabitada de Quest. Allí descobreix que a l’illa regna un element sobrenatural.

Comentarios
Multimedia Diari