El debat Pre Teta reuneix més de 200 persones al Palau de Congressos de Tarragona

L’acte l’ha presidit l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, qui ha obert l’espai de debat amb la consellera d’Igualtat, Cecilia Mangini

23 mayo 2024 19:53 | Actualizado a 23 mayo 2024 20:03
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més de 200 persones han participat aquest dijous 23 de maig en l’espai de debat Pre Teta que s’ha celebrat al Palau Firal i de Congressos.

Es tracta d’un col·loqui obert a tota la ciutadania que ha arribat al màxim d’inscripcions i que enguany esdevé la prèvia del Teta, el festival Feminista de Tarragona que arrencarà la setmana vinent.

$!El debat Pre Teta reuneix més de 200 persones al Palau de Congressos de Tarragona

L’acte l’ha presidit l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, qui obrirà l’espai de debat i també ha intervingut la consellera d’Igualtat, Cecilia Mangini, per cloure el Pre Teta.

L’espai de debat Pre Teta ha comptat amb les ponències de la politòloga, escriptora i activista feminista Nerea Barjola; l’advocada penalista, criminòloga i escriptora Carla Vall; i la periodista, activista feminista i escriptora Cristina Fallarás. Es parla de diverses temàtiques com ara el consentiment i el desig, la llibertat sexual, la revolució feminista i el valor del testimoni.

Comentarios
Multimedia Diari