Els nens del Morell gaudiran del casal d’estiu 2023

S’allargarà del 26 de juny a l’1 de setembre i s’hi poden inscriure infants dels tres fins als dotze anys

08 mayo 2023 12:26 | Actualizado a 08 mayo 2023 13:10
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

S’acosta l’estiu i, amb ell, arriben les primeres informacions sobre el casal d’estiu 2023 del Morell. L’estiu passat va esdevenir tot un èxit i, com ja és habitual, la regidoria de Benestar de l’Ajuntament del Morell n’organitza una nova edició.

El casal d’estiu 2023 s’iniciarà el 26 de juny i finalitzarà l’1 de setembre. Deu setmanes en què els protagonistes seran els infants dels tres fins als dotze, i un període durant el qual es duran a terme tota mena d’activitats, com ara tallers, dinàmiques, sortides, jocs tradicionals... sense oblidar les hores de piscina i curs de natació!

Al llarg de l’estiu, infants i monitores es trobaran de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda per conviure, créixer, jugar i passar-ho bé! A més, també hi haurà servei d’acollida matinal de vuit a nou per a aquelles famílies que ho necessitin, i servei de menjador de dues a tres de la tarda.

Els preus es mantenen respecte a edicions anteriors. Cada quinzena de casal té un cost de 72,24 euros, mentre que el servei d’acollida té un preu de 5,16 euros a la setmana. Pel que fa al menjador, val 63,98 euros la quinzena, i el servei de dia esporàdic costa 7,22 euros.

Les inscripcions comencen el pròxim dilluns 15 de maig i restaran obertes fins a esgotar les places disponibles.

Per a més informació, podeu contactar amb el casal d’estiu de dilluns a divendres de 9 a 12 hores als telèfons 977 84 26 39 i 660 33 60 33, o bé escriure un correu electrònic a centreobert@morell.altanet.org. Totes les informacions i novetats també es publicaran als canals de comunicació oficials de l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari