L’espectacle musical solidari Mamapop arriba a Tarragona el 2 de desembre

Mig centenar d’artistes entre solistes, músics i ballarins actuaran al Palau de Congressos per recaptar fons per a la investigació del càncer de mama

18 octubre 2023 15:20 | Actualizado a 18 octubre 2023 15:27
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El 8è Mamapop solidari, que reunirà a nou cantants solistes i a una quarantena de músics i ballarins en escena, estrenarà la seva edició dedicada als grans musicals de la història al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Tots els beneficis aconseguits a través del concert solidari es destinaran a la investigació del càncer de mama a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. Les entrades estan ja a la venda al web www.mamapop.cat.

Mamapop és un espectacle musical que té per objectiu aconseguir finançament per a la recerca científica sobre el càncer de mama.

Després de set exitoses edicions a Lleida i tres més a Andorra, Mamapop s’estrena a Tarragona per primera vegada coincidint amb la 8a edició del concert. Gràcies a un conveni amb l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, els beneficis derivats del concert es destinaran íntegrament a l’Institut per a la investigació en càncer de mama.

Enguany l’espectacle està dedicat als musicals i farà un recorregut pels temes més coneguts de musicals de diferents estils com Mamma Mia!, Grease, Sonrisas y Lágrimas, Singing in the rain, La Sirenita, Mecano, Cats, Queen, Fama, Flash Dace, Footloose, així com èxits de Frank Sinatra, Tina Turner, Bonnie Taylor o Michael Jackson. El Mamapop Musicals reunirà a nou cantants solistes i posarà en escena a una quarantena de músics fusionant la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes (violins i violoncels) de la Jove Orquestra de Ponent. Entre elles, Paula Costes, Nerea García, Laura Roure, Anna Simon, Xènia Pérez, David Honrrubia, Toni Gilabert, Nomís Lenam, i la jove promesa balaguerina Maria Fernández.

Irene Olivé, que durant quinze anys ha acompanyat als cors a Paloma San Basilio arreu del món, serà la directora de veus i coach.

El promotor i director artístic de Mamapop, Manel Simon, ha explicat aquest any serà una edició inèdita i un nou repte musical: «Volem sorprendre i per això afrontem un gran repte amb aquesta producció inèdita i multi-estils. Es tracta d’una producció de màxima qualitat a la que posarem tota la nostra experiència dels darrers anys per oferir un gran espectacle per lluitar per la mama».

Comentarios
Multimedia Diari