La investigadora Teresa Auguet rep una distinció del Col·legi de Metges de Tarragona

En el marc dels Premis Antonius Musa també s’ha reconegut la catedràtica de la URV Rosa Solà com a col·legiada de l’any. Els guardons s’han lliurat divendres 1 de desembre al campus Catalunya

04 diciembre 2023 17:55 | Actualizado a 04 diciembre 2023 18:01
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Teresa Auguet, investigadora del Departament de Medicina i Cirurgia de la URV, Teresa Auguet, ha rebut aquest divendres 1 de desembre una de les distincions Sants Cosme i Damià, que atorga el Col·legi de Metges de Tarragona.

Aquest reconeixement s’ha fet en el marc de la primera edició dels premis Antonius Musa, que també han guardonat a la catedràtica del Departament de Medicina i Cirurgia de la URV i adjunta del servei de medicina interna de l’Hospital Sant Joan de Reus, Rosa Solà.

Auguet, que és la investigadora principal del grup de recerca GEMMAIR de la URV-IISPV, exerceix també com a cap del servei de Medicina Interna de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. El guardó Sants Cosme i Damià és la màxima distinció que concedeix el Col·legi de Metges de Tarragona en aquests premis.

El jurat ha valorat la trajectòria professional excel·lent de la investigadora en el camp de la medicina, i el fet d’”haver demostrat un compromís excepcional i contribucions significatives al llarg de la seva carrera”. També s’ha valorat que sigui un exemple d’ètica i professionalisme en l’exercici de la medicina, el seu impacte notable en la salut i benestar de la comunitat i un lideratge destacat en el seu camp.

Els premis Antonius Musa també han distingit la catedràtica de Medicina de la URV Rosa Solà com a una de les col·legiades de l’any, un reconeixement que premia l’excel·lència de tota una trajectòria professional en l’exercici de la professió mèdica a la demarcació de Tarragona.

Teresa Auguet, premi Battestini

La investigadora Teresa Auguet també ha rebut el Premi Battestini 2023 que es va lliurar el 17 de novembre passat al Col·legi de Metges de Tarragona. Un d’aquests guardons es va atorgar a la millor unitat assistencial hospitalària per l’estudi “Respostes de perfil clínic i biomarcador al tractament de rehabilitació en pacients amb COVID de llarga durada caracteritzat per fatiga crònica, liderat per Auguet i Rosa San Segundo, cap del servei de medicina física i rehabilitació de l’Hospital Joan XXIII.

L’estudi premiat es centra en l’impacte d’un programa d’exercicis supervisats de rehabilitació en l’evolució clínica de pacients amb COVID de llarga durada i fatiga relacionada, i el potencial que tenen alguns biomarcadors per predir la resposta a la rehabilitació.

Comentarios
Multimedia Diari