Més de 40 persones inicien l’FPO Dual de Tarragona Impulsa

S’assoleix un rècord en el nombre d’alumnes d’un programa amb tres especialitats

12 enero 2024 11:40 | Actualizado a 12 enero 2024 11:42
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

41 persones han començat enguany la Formació Professional Ocupacional (FPO) Dual que ofereix Tarragona Impulsa, el servei de formació, ocupació i empresa de l’Ajuntament de Tarragona. En aquesta edició, el programa ha assolit un rècord en nombre d’alumnes.

De les 41 persones, 35 són joves 16 a 29 anys i 6 tenen altres edats. Per primer cop, aquest programa de capacitació professional ha obert les inscripcions a persones que, tot i no tenir l’edat contemplada fins ara en el programa, pertanyen a col·lectius vulnerables.

La Formació Professional Ocupacional ofereix tres especialitats a l’alumnat: suport a l’educació (vetlladors/es), soldadura i activitats fisicoesportives. Des de Tarragona Impulsa expliquen la incorporació del perfil de suport a l’educació per l’alta demanda detectada als centres educatius.

Del total d’alumnes, 18 han començat la formació de suport a l’educació, 11 la de soldadura i 12 la formació en activitats fisicoesportives. La durada del programa és d’un any i ofereix un 60% d’hores de treball i un 40% d’hores de formació.

Comentarios
Multimedia Diari