Parc Central i l’Ajuntament de Tarragona llancen una campanya de reciclatge d’arbres de Nadal

Fins al 19 de gener, tots els ciutadans podran participar portant els seus arbres de Nadal naturals al punt de recollida del centre comercial

08 enero 2024 14:23 | Actualizado a 08 enero 2024 14:49
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Parc Central, en col·laboració amb les Conselleries d’Espais Públics i de Neteja de l’Ajuntament de Tarragona, anuncia, un any més, l’inici de la iniciativa destinada a fomentar la reutilització i el reciclatge sostenible dels arbres de Nadal naturals.

Des d’aquest dilluns i fins al 19 de gener, tots els ciutadans podran participar portant els seus arbres de Nadal naturals al punt de recollida ubicat a l’aparcament exterior de la tercera planta del centre comercial.

Aquest punt estarà obert durant l’horari d’obertura del centre, de 9 a 21 h. La col·laboració de la població és essencial per fer d’aquesta campanya un èxit i per contribuir a la cura del medi ambient.

Un cop finalitzat el període de recol·lecció, els arbres seran traslladats al viver municipal sota la supervisió de la Brigada Municipal, del Departament de Parcs i Jardins. En aquest viver, es

durà a terme un procés de selecció per determinar quins arbres compleixen les condicions fisiològiques necessàries per adaptar-se al clima local.

Els que es considerin aptes seran replantats, promovent la conservació i ampliació de les àrees verdes i, per a aquells arbres que no compleixin els criteris per ser replantats, es durà a terme un procés de compostatge.

El compost resultant es destinarà al manteniment dels parcs i els jardins municipals, tancant així el cicle de vida d’aquests arbres de manera sostenible i beneficiosa.

Comentarios
Multimedia Diari