Valle Mellado: «Cal concentrar el vot en el PSC per evitar l’entrada de VOX a Tarragona»

«Amb la llei electoral a la mà, milers de vots progressistes que vagin a opcions minoritàries poden acabar servint per afavorir VOX», alerta

19 julio 2023 17:27 | Actualizado a 19 julio 2023 17:52
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cap de llista del PSC a les eleccions generals per Tarragona, Valle Mellado, ha apel·lat directament a tots els ciutadans i ciutadans progressistes «a què concentrin el vot en el PSC, única garantia certa de què VOX no tingui representació a la demarcació de Tarragona».

Segons ha explicat la candidata socialista, «hem de ser conscients que amb la llei electoral a la mà milers de vots progressistes que vagin a opcions minoritàries poden acabat servint, no només perquè aquestes opcions no treguin representació, sinó per afavorir que VOX acabi tenint un diputat per Tarragona. L’únic vot capaç d’evitar-ho és el vot al PSC, tinguem-ho clar».

Així mateix, la cap de llista del PSC també ha emplaçat «a aquelles persones que en el passat han optat per opcions independentistes si estan d’acord amb l’afirmació del senyor Puigdemont de què els vots de Junts no serviran per fer president Pedro Sánchez, ni tan sols si són decisius en cas d’evitar un Govern del VOX-PP».

«Altres parlen d’apujar el preu, com si estiguéssim en un mercat fenici... Quin preu s’ha d’apujar quan estem parlant de defensar la sanitat pública, l’augment dels salaris dels treballadors i treballadores o de llibertats bàsiques?», s’ha preguntat retòricament.

Davant d’aquest escenari, l’objectiu de tots els progressistes i demòcrates en aquestes eleccions «ha de ser que el PSC obtingui el màxim nombre de diputats i diputades, de senadors i senadores, a la demarcació de Tarragona per aconseguir -primer- tornar a tenir un Govern de progrés liderat per Pedro Sánchez i -segon- barrar el pas a l’extrema dreta al poder. Val la pena? No us sembla», ha afegit.

Finalment Valle Mellado ha considerat com a «indignants» les declaracions d’ahir mateix del presidenciable de VOX en què aquest afirmava que «si guanya el VOX-PP hi ha haurà situacions d’una pitjor tensió que el 2017. Si diu aquestes coses ara, imagineu-vos el mal que pot fer aquest senyor si la setmana vinent acaba de vice-president d’un executiu del PP...».

La província de Tarragona elegeix sis diputats i quatre senadors a les eleccions d’aquest diumenge. «Estic convençuda que Tarragona i les dones serem decisives per decantar la balança i evitar que aquests discursos d’odi dels extremistes no arribin al Govern. Però hem de tenir clar que per aconseguir-ho cal que totes i tots anem a votar i que ho fem massivament per la candidatura del PSC, quedar-se a casa i no anar a votar és una no-opció» ha conclòs Valle Mellado.

Comentarios
Multimedia Diari