Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

6ª Concentració Anual Drift-RC Constantí 2015

La Concentració Anual de Drift-RC tindrà lloc a la vila de Constantí el cap de setmana del 5 i 6 de setembre de 2015 a les instal·lacions del pavelló poliesportiu.

Redacción

Whatsapp
El drift-rc es una modalitat del radio-control amb cotxes elèctrics d'escala 1/10 i tracció total.

El drift-rc es una modalitat del radio-control amb cotxes elèctrics d'escala 1/10 i tracció total.

La 6ª Edició a la vila de Constantí, suposa un pas mes per la consolidació com a seu anual d'aquest esdeveniment d’abast nacional, passant a ser trobada imprescindible per els amants d'aquesta modalitat.

El drift-rc es una modalitat del radio-control amb cotxes elèctrics d'escala 1/10 i tracció total que deriva del drifting amb cotxes reals.

El drifting es un estil de conducció de vehicles que consisteix a derrapar de manera que el vehicle formi un angle amb la direcció del moviment. A finals de la dècada dels 90, es va convertir en una disciplina pròpia, amb pilots especialment entrenats, amb cotxes especialment preparats per mantenir derrapades a altes velocitats i campionats en els que no es competeix per temps sinó per estil.

La disciplina del drift, paraula que prové de l’anglès es va originà al Japó a la dècada dels 70, creada per corredors il·legals que circulaven per carreteres de muntanya a altes velocitats, fent derrapar els cotxes als revolts.

En aquesta edició comptarem amb la presencia de mes de 50 pilots, vinguts d'arreu de Catalunya i també se n'esperen de la resta d’Espanya.

Temas

  • MOTOR

Comentarios

Lea También