Clínica Baviera es consolida com el centre oftalmològic de referència a Tarragona

19 mayo 2017 22:55 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Clínica Baviera Tarragona celebra aquest 2015 el seu 15 aniversari i les xifres indiquen que aqueta clínica es consolida com a centre oftalmològic de la província amb dues seus de referència: una a Reus i l'altra a Tarragona.

Des de la seva obertura l'any 2000, l'equip mèdic de la clínica ha realitzat més de 23.000 tractaments de cirugia ocular, han explicat des de Clínica Baviera.

La professionalitat i la qualitat del servei mèdic ha permès que en aquests anys a la província de Tarragona, el centre oftalmològic s'hagi convertit en un referent per a moltes famílies tarragonines i prova d'això són els excel.lents resultats en tractaments de cirugia ocular que s'han fet en aquests anys.

La clínica, que es troba ubicada en un espai cèntric al carrer Pere Martell 41 de la capital, compta amb unes instal.lacions, recentment renovades, de 425 metres quadrats distribuïts en 2 sales d'operacions, 3 sales de consulta, 2 sales per proves d'exploració i àmplies zones de recepció i espera; també disposa d'unitats preparades per a cirurgia refractiva, presbícia, cataractes i retina.

En el centre oftalmològic treballen 19 professionals: 6 oftalmòlegs, 1 òptic optometrista, 10 auxiliars i 2 persones de gestió. Aquests noves instal.lacions van ser inaugurades el 16 d'abril passat amb representació municipal i també dels Serveis Territorials de Salut.

Des de la gerència de Clínica Baviera Tarragona, Anna Torres destaca que "els excelents resultats mèdics, la minuciosa atenció al pacient i el desenvolupament de campanyes de conscienciació sobre salut visual, ha estat clau per a aconseguir la confiança dels tarragonins".

Clínica Baviera és una institució mèdica espanyola especialitzada en oftalmologia que, amb més de 70 centres, està present en quatre països europeus (Espanya, Alemanya, Àustria i Itàlia).

Fundada fa més de 25 anys, la qualitat assistencial, els seus òptims resultats mèdics i la incorporació de les tècniques més noves i solvents han estat la seva raó de ser.

Comentarios
Multimedia Diari