Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

‘De la Xina a Escornalbou’, un viatge per la vida d’Eduard Toda

L'activitat se celebra al Castell Monestir d'Escornalbou aquest dissabte, i també els dies 7 i 14 d'octubre

Redacció

Whatsapp
Un moment de la visita teatralitzada. Foto: cedida

Un moment de la visita teatralitzada. Foto: cedida

'De la Xina a Escornalbou’ és una visita teatralitzada que situa els visitants als anys trenta del segle XX i on Eduard Toda els rep al Castell Monestir d’Escornalbou, que ha restaurat completament i ha convertit en la seva residència privada. Els dissabtes 30 de setembre i 7 i 14 d’octubre, un Eduard Toda gran, narrador d’històries, peripècies i anècdotes reviu la seva intensa vida arreu del món.

‘De la Xina a Escornalbou’, Castell Monestir d'Escornalbou
La visita té lloc aquest dissabte, i també els dies 7 i 14 d'octubre. FOTO: CEDIDA

Una visita en la qual Toda  pren vida per explicar la seva trajectòria vital a través dels diferents objectes i espais de la seva residència d’estiu a Escornalbou, i rememora alguns dels episodis de la seva vida: la seva estada a Egipte, la Xina i l’Alguer, algunes de les seves amistats al llarg del temps, la seva passió per la cultura i el patrimoni, la seva lluita contra la ignorància. Per assistir a la visita cal inscripció prèvia, trucant al tel. 977 834 007 o enviant un correu electrònic a escornalbou.cultura@gencat.cat.

Temas

Comentarios

Lea También