Más de Naltros

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges se celebra el 4 i 5 març

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges prepara els últims detalls per a la celebració de la propera cita, que enguany tindrà lloc els dies 4 i 5 de març. Prèviament, des del 20 de febrer i fins al dia del Ral·li, es podrà veure al centre comercial L'illa Diagonal de Barcelona una exposició amb una acurada selecció de vehicles participants.

Redacció

Whatsapp
Diumenge 5 de març es disputarà la prova i la sortida tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume de la Ciutat Comtal, a les 11 hores.

Diumenge 5 de març es disputarà la prova i la sortida tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume de la Ciutat Comtal, a les 11 hores.

La nova edició d'aquesta prova, celebrada ininterrompudament des de fa 59 anys, comptarà amb tots els ingredients que l'han fet popular al llarg de la seva dilatada trajectòria. La participació de cotxes construïts fins l'any 1928 inclòs -i motos fins 1938-, el seu emplaçament en punts clau de Barcelona i Sitges, i el recorregut per les principals localitats del Baix Llobregat abans de fer front les sempre exigents i espectaculars Costes del Garraf, tornaran a fer d'aquest esdeveniment un espectacle únic i singular.

El públic podrà gaudir del Ral·li al llarg de dues jornades. El dissabte 4 de març a partir de les 10 hores els vehicles inscrits s'exposaran fins a les 17.30 a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, davant L'illa Diagonal, on es realitzaran les verificacions per poder fer la sortida al dia següent.

Diumenge 5 de març es disputarà la prova i la sortida tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume de la Ciutat Comtal, a les 11 hores, amb la tradicional baixada de bandera de les autoritats de Sitges i de Barcelona. El recorregut manté l'itinerari tradicional i es pot consultar juntament amb tota la informació d'interès a la pàgina web oficial del ral·li: www.rallybarcelonasitges.com.

Des de la Plaça Sant Jaume els participants recorreran diversos carrers de Barcelona (Ferran, Rambles, Plaça Catalunya, Rondes Universitat i Sant Antoni, Sepúlveda, Paral·lel, Plaça Espanya i Gran Via), travessaran les poblacions de l'Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat per enllaçar amb la carretera C-245 per on creuaran els termes municipals de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

Des d'allà agafaran directament la C-246 cap a les Costes del Garraf, per finalitzar la primera etapa al Port d'Aiguadolç de Sitges, on arribaran aproximadament a les 13 hores.

Posteriorment, la caravana circularà pels carrers de Sitges fins arribar al punt de trobada final, al recinte habilitat a La Fragata, al peu de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, on els vehicles restaran exposats fins a les 17 hores.

Els conductors i acompanyants gaudiran d'un dinar de gala durant el qual el jurat d'experts premiarà els cinc participants més elegants, les tres millors motocicletes, així com els tres automòbils més destacats segons la seva data de fabricació: Grup I, construïts fins a 1908; Grup II, entre 1909 i 1914; Grup III, entre 1915 i 1920; i Grup IV, entre 1921 i 1928.

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges està organitzat per Foment de Sitges, l'Ajuntament de Sitges i l'Ajuntament de Barcelona, i compta amb el patrocini de L'illa Diagonal, el RACC, Menkes i Caves Pere Ventura.

Temas

  • MOTOR

Comentarios

Lea También