La 135a Fira de Mont-roig arriba amb moltes novetats

Amb l´objectiu de fer la fira més atractiva pels visitants i adaptada als nous interessos del merca.

19 mayo 2017 18:32 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 135a edició de la Fira de Mont-roig del Camp tindrà lloc des d’avui fins diumenge. Aquest any la Fira estarà centrada en el món de la gastronomia, essent protagonitzada pels productes alimentaris de qualitat i de proximitat.

Amb l’objectiu de fer la fira més atractiva pels visitants i adaptada als nous interessos del mercat, s’exposaran i es podran degustar els productes de la terra, aliments i begudes diferenciadors, que tinguin trets distintius i de qualitat.

Una altra de les novetats d’enguany és el canvi d’ubicació del recinte firal, que se situarà just davant del Poliesportiu, al carrer Aureli Maria Escarré, i que estarà obert avui, demà i passat de les 6 de la tarda a les 12 de la nit. En aquest recinte, a més de concentrar-hi els expositors participants, es donarà la possibilitat de comprar productes gastronòmics i degustar la Tapa de la Fira, que repeteix després de l’èxit de l’any passat.

A més de les activitats gastronòmiques, una sèrie d’activitats com concerts, teatres, havaneres, batucades i les propostes de les entitats complementen el programa.

Avui serà el torn de les havaneres, amb el grup Cremats, una formació amb un llarg i consolidat bagatge. A continuació tindran lloc els focs d’artifici, l’esperada Festa Flaix FM i la discoteca mòbil.

Ja demà tindran lloc inflables aquàtics de la piscina municipal, batalla de batucades, concert i ball de l’orquestra Grand Band i diverses propostes de les entitats, com els campionats de billar, partits de futbol i bàsquet o la primera cursa de superenduro.

Finalment diumenge les associacions del municipi també prendran protagonisme amb la Garrofang, la divertida cursa d’obstacles per a tots els públics, o la cercavila de gegants. L’espectacle de Mónica Pérez i Jordi Ríos 1.001 gags posarà el punt final a 3 dies intensos d’activitats tant gastronòmiques com lúdiques.

Un any més la Fira comptarà amb les habituals atraccions i paradetes, així com el servei d’autobús gratuït entre Miami Platja i el recinte firal.

Per a tots aquells amants de les fotografies, la gastronomia i les activitats, s’ha posat en marxa un concurs a les xarxes socials Instagram i Facebook. Aquelles fotografies que utilitzin l’etiqueta #Cullerada2016 poden optar al premi, però només aquelles 4 que siguin escollides com les millors s’emportaran un àpat per a dues persones a un dels bars del municipi. Les fotografies poden estar relacionades amb el recinte firal així com amb totes les activitats paral·leles que s’hi organitzen.

Comentarios
Multimedia Diari