La Bien Querida, Espaldamaceta, Mazoni i Sanjosex Belda en el VII Minipop

També la periodista Bibiana Ballbé posarà la banda sonora del vermut de diumenge amb una sessió retro hip hop

19 mayo 2017 16:01 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Bien Querida, Mazoni, Carles Belda & Sanjosex amb l'espectacle "Càntut", Cala Vento, Marion Harper, Pavvla, Retirada!, Espaldamaceta i Superpanda's dj seran el reclam musical del setè festival familiar Minipop, que se celebrarà al passeig de les Palmeres de Tarragona del 2 al 4 de juny.

El director musical de l'esdeveniment, Lluís Gavaldà, ha informat avui de la programació, que combina "artistes de prestigi amb nous valors emergents"

També la periodista Bibiana Ballbé posarà la banda sonora del vermut de diumenge amb una sessió retro hip hop.

A més, l'oferta del Minipop inclourà altres disciplines artístiques i, en aquest apartat, una de les novetats d'aquest any és l'Espai Caixa Fòrum, que comptarà amb una programació pròpia.

D'una banda, en aquest racó es podrà realitzar el taller Mediterrani a xapes, vinculat a l'exposició sobre la riquesa i la diversitat de la flora i la fauna del mar i les amenaces a la sostenibilitat mediambiental.

Per un altre, els més petits coneixeran el robot interactiu Quíric i aprendran a jugar amb les formes geomètriques.

Altres incorporacions a la programació d'aquesta setena edició seran una galeria d'art amb les fotos del taller de minireporters de l'última edició i la transformació de l'Espai Dansa en una Silent Disc.

En la línia de les edicions anteriors, també hi haurà espai per als tallers creatius, el teatre, el cinema i la literatura, a més d'un espai dedicat als nens de 0 a 3 anys dissenyat per les Tecletes -l'entitat que organitza el Minipop-, una zona de descans, oferta gastronòmica i la celebració paral·lela de la cinquena fira de coses guapes Minicrafts en l'últim tram de la Rambla Nova.

El Minipop va néixer l'any 2011 de la mà de l'associació Tecletes, un grup de mares i pares que volia seguir anant de concerts i gaudir-los amb els seus fills.

Per això, el festival part de la base que la música no té edat i que no necessita adaptacions per arribar a tothom, només adequar els espais i els horaris.

El Minipop s'ha situat com un festival de pop independent de referència i cada any atreu visitants de qualsevol part del país, i per això l'organització ja està treballant amb el Patronat de Turisme per oferir descomptes i facilitats als visitants de fora de la ciutat.

A més, el Minipop es complementarà amb visites i entrades als monuments històrics de la ciutat.

El festival compta amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament i del Port de Tarragona.

Els abonaments per als tres dies de festival es posaran a la venda després de la Setmana Santa en diferents punts de Tarragona, Reus, Valls, Constantí, Cambrils i en línia en el web www.productesdelaterra.cat.

El preu anticipat es manté en 6 euros fins al dia 1 d'abril, mentre que de l'1 d'abril a l'1 de juny les entrades es podran comprar a 9 euros, i en taquilla costaran 12 -l'entrada és gratuïta per als menors de tres anys-.

Comentarios
Multimedia Diari