L'escriptor Miguel Pajares presenta la seva novel·la 'Aguas de venganza' a Torredembarra

L'acte es farà a la la Biblioteca Mestra Maria Antònia

19 mayo 2017 16:38 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acollirà, demà dimarts 24 de gener, a les 18 h, la presentació de la novel·la de Miguel Pajares “Aguas de venganza”, editada per Alrevés.

El llibre és una novel·la negra de crim social: Les forces policials que custodien les fronteres lluiten contra molts delictes que es congreguen en elles, però protagonitzen també certes accions que se situen en els marges del que és admissible i que queden lluny de l'abast de la justícia. Són molts els immigrants i refugiats que moren en el seu intent de creuar la frontera sud i, de vegades, les accions policials no són alienes a aquestes morts. Aquesta novel·la convida a la reflexió sobre la difusa responsabilitat criminal que existeix en aquests casos. L'inspector Samuel Montcada es veu obligat a investigar certs crims comesos a la frontera sud per revelar uns assassinats produïts a Barcelona. En el seu recorregut, obté informació sobre actuacions concretes de la Guàrdia Civil espanyola i dels policies i militars marroquins.

Pajares és doctor en Antropologia Social i investigador en el Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Social de la Universitat de Barcelona. També és president de la Comissió Catalana d’Ajuda al refugiat.

 

Comentarios
Multimedia Diari