Lluís Homar i Joan Pera estrenen la temporada a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa

Propostes de qualitat a la programació teatrali musical de l'auditori se sumen a una tardor especialment activa a Tortosa, amb els actes per a la celebració de la Nit de Santa Llúcia

19 mayo 2017 21:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Auditori Felip Pedrell de Tortosa celebra enguany el seu vintè aniversari i per aquest motiu la programació d’aquesta tardor serà especialment potent i amb un rellevant accent musical.

«No ha estat fàcil, però hem preparat una programació de primera línia, i si ho hem pogut fer és perquè el públic ha respost», va declarar ahir l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, durant la presentació del programa de l’auditori de l’últim trimestre del 2015.

La regidora de Cultura, Dolors Queralt, va detallar ahir els dos i tres espectacles per mes que es portaran a escena i que són alhora per a públics de totes les edats. Les actuacions més destacades són Terra Baixa, Idiota i Fer riure és un art.

Lluís Homar representarà tots els papers del clàssic d’Àngel Guimerà, aquesta vegada dirigit per Pau Miró, el dia 11 de desembre. «El febrer de 1897 al teatre la Principal de Tortosa es va representar aquesta obra per primera vegada en català. Ara, torna», va detallar ahir Queralt. A Idiota, el 23 d’octubre, Ramon Madaula i Anna Sahun pujaran a l’escenari tortosí per representar un thriller, mentre que Fer riure és un art, el 27 de novembre, serà una masterclass de Joan Pera sobre aquesta disciplina.

En l’apartat musical, cal destacar el concert del 25 de setembre d’Artur Gaya, Paco Prieto i Kike Pellicer en homenatge al cantautor valencià Ovidi Montllor en el 20è aniversari de la seva mort. Les entrades ja són a la venda a la web de l’auditori i a partir de finals de setembre estaran les de la resta dels espectacles.

Altres propostes musicals són Flok!, un espectacle familiar per descobrir la música folk i d’autor (el 20 de setembre) i els Quicos, un clàssic imprescindible de les dates nadalenques amb Lo Misteri de Nadal (25 de desembre).

L’oferta es completa amb les propostes per als més petits, en aquesta ocasió Gisela y el libro mágico, el dia 17 d’octubre, i Les princeses també es tiren pets, el dia 22 de novembre.

Com va afirmar l’alcalde Ferran Bel, «aquest és un dels trimestres culturalment més potents». I és que a la programació de l’auditori s’afegeixen les propostes culturals relacionades amb la Nit de Santa Llúcia, que se celebrarà a Tortosa l’11 de desembre, el Festival Felip Pedrell dels caps de setmana de novembre, així com el Festival A Cel Obert del 2 al 4 d’octubre i el lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tortosa el 16 d’octubre.

Comentarios
Multimedia Diari