Mazoni, Maria Vidal i Pau Vallvé, a l’Altacústic

Tindrà lloc el 20, 21 i 22 de juliol

20 junio 2017 17:50 | Actualizado a 20 junio 2017 17:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tretze grups i bandes de música independent i emergents actuaran a la quarta edició de l’Altacústic d’Altafulla, els dies 20, 21 i 22 de juliol. Seran Pau Vallvé, Mazoni, Maria Vidal, Jay Lem’on, Ariana Abecasis, David Philips, Donallop, Escarteen Sisters, Renaldo & Clara, Pistola, Casa Das Feras, Pavvla i The Prussians. Com a novetat, enguany, hi haurà una redistribució dels escenaris, que quedaran a la plaça del Pou, la plaça de l’Església i les escales de la Placeta, amb l’objectiu d’encabir l’increment de públic que s’ha produït a les tres anteriors edicions.

L’horari dels concerts serà a partir de les 20 hores i tindran l’entrada lliure. El festival està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de Gigmit i Illenc. Aquest darrer es deu al fet que tres de les bandes que actuen també a l’Altacústic són provinents de les Illes Balears. El pressupost de la mostra és d’uns 15.000 euros. 

‘500 propostes d’Europa’

El director artístic de l’Altacústic, Kike Colmenar, destaca la col·laboració amb Gigmit, ja que a partir d’aquesta plataforma «es van rebre més de 500 propostes musicals d’arreu d’Europa, de les quals s’han escollit tres perquè actuïn a l’Altacústic». I afegeix: «aquest és un termòmetre per demostrar l’interès que hi ha entre els grups per participar en aquest festival, i també la gran feina que fa Gigmit a l’hora de posar en contacte artistes, programadors i agents culturals de tot Europa».
Per la seva part, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, remarca especialment «la qualitat» del festival que «va en la línia del que vol fomentar l’Ajuntament quant als esdeveniments de petit format i de qualitat amb l’aposta de grups emergents i consolidats, sense buscar l’objectiu d’omplir els carrers i les places d’Altafulla».
Al web del festival www.altacustic.cat ja es pot veure tota la programació.

Comentarios
Multimedia Diari