Música i circ conviuen en la programació dels Teatres de Valls

Els concerts dels cantautors Roger Mas i Maria Rodés i l’estrena de la producció de Passabarret basada en el clàssic de ‘Josafat’ són algunes de les novetats.

21 enero 2018 09:39 | Actualizado a 21 enero 2018 09:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La nova programació dels Teatres de Valls omplirà de música i circ els equipaments. 
La presentació pública serà el 24 de gener (19.30 hores), un acte que es convertirà en un esdeveniment artístic al Principal, gratuït i obert al públic, amb actuacions breus d’alguns dels noms que setmanes després oferiran els seus espectacles sencers a Valls. 

En l’apartat musical destaca el concert que el cantautor de Solsona Roger Mas, acompanyat del seu nou trio, interpretarà el 17 de març al Principal en el qual presentarà el nou disc Parnàs. 
També estrena a les comarques de Tarragona serà el concert de la cantautora catalana Maria Rodés (dissabte 5 de maig), amb el seu nou disc Eclíptica, inspirat en la vida i l’obra del seu tiet besavi meteoròleg i astrònom i director de l’Observatori de l’Ebre abans de la Guerra Civil espanyola. 
La part musical es completa amb la col·laboració dels Amics de la Música de Valls que han programat el concert Emili Vendrell, la veu del poble (5 d’abril, Teatre Principal), amb el tenor vallenc Roger Padullés acompanyat del pianista Josep Surinyac. Aquest concert porta el segell de Territori Creatiu Vallenc, ja que els Teatres de Valls ofereixen diversos muntatges amb la participació parcial o total d’intèrprets de la ciutat. 

Amb aquest segell destaca l’estrena absoluta del nou espectacle circense per a adults de la companyia vallenca Passabarret/la Circoteca, Josafat (28 abril, Teatre Principal), un muntatge dirigit per Adrián Schvarsteiz amb els actors Oriol Llop, Laia Estrada i Guillermo Cides. El segell Territori Creatiu Vallenc també el portaran el musical Per si no ens tornem a veure, de Marc Sambola i Alícia Serrat, que comptarà amb el vallenc Edgar Martínez damunt l’escenari del Principal dissabte 10 de març; la lectura dramatitzada Safira, de Magí Sunyer, dirigida per Joan Castells i amb la vallenca Violant Llopis, acompanyada de Mercè Espelleta i Carles Bigorra (24 de febrer, Teatre Principal); i l’obra Fan l’Humor, de la pallassa vallenca Pepa Plana i Marcel Gros, que arribarà el diumenge 20 de maig a la Vela Passabarret als Jardins de Casa Fèlix.

E.V.A., de T de Teatre (16 de febrer, Centre Cultural); el 7 d’abril arribarà l’obra Barbes de Balena d’Anna Maria Ricard i dirigida per Mònica Bofill; Frankenstein (14 d’abril, Centre Cultural); Moby Dick (19 de maig, Centre Cultural) són altres produccions que inclou la programació dels Teatres de Valls. Les entrades de tots els espectacles estaran a la venda a partir del 5 de febrer al portal Ticketea i al Teatre Principal.

Comentarios
Multimedia Diari