Nadia, finalista del Premi BBVA de Teatre 2015, al Principal de Valls

Una noia afganesa protagonitza aquest documental escènic per transmetre'ns la seva experiència, una història que enllaça el seu passat a Kabul amb el seu present a Barcelona

19 mayo 2017 23:07 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest divendres, 10 d’abril, el Teatre Principal de Valls (21.00h) acollirà la representació de l’espectacle Nadia, de la companyia ‘La Conquesta del Pol Sud’. Nadia és una de les sis obres finalistes de la 15a edició del Premi BBVA de Teatre 2015.

Escollida entre un total de 84 propostes teatrals provinents de companyies d’arreu del país, Nadia és un documental escènic que explica la història d’una noia afganesa, una història que enllaça el seu passat a Kabul amb el seu present a Barcelona, i que projecta una mirada d’esperança cap al futur.

Nadia és la primera de les sis obres finalistes que puja a l’escenari durant aquest mes d’abril.

La setmana següent, el 17 d’abril, ETC Teatre de Vic acollirà Confidències a Al·là, de Sala Atrium; el 18, MedeaMaterialMedea, d’Artmagnètic, es podrà veure al Teatre Ateneu de Tàrrega; el 19, l’Auditori Teatre de Calldetenes serà l’escenari de M.A.R.I.L.U.L.A, de La Lula Produccions; el 25, també al mateix teatre osonenc s’hi representarà La Caputxeta Galàctica, d’Insectotròpics i, finalment, el 26, Locus Amoenus de la companyia Atresbandes serà representada al Teatre Municipal de Berga.

La Gala Final, a Vic

L’11 de maig tindrà lloc la Gala Final a la sala Ramon Montanyà de L’Atlàntida de Vic, on es donarà a conèixer l’espectacle guanyador.

Per la seva banda, i en el marc de la mateixa gala, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) concedirà el Premi a la millor actriu i al millor actor dels espectacles finalistes.

Així mateix, es tornarà a fer un reconeixement especial a una trajectòria professional i a una entitat catalana que dediqui els seus esforços al teatre social.

El jurat de la 15a edició del Premi BBVA de Teatre està format per cinc professionals de renom del món del teatre del nostre país: els actors Pep Ferrer i Pep Pla; l’actriu Amàlia Sancho; el programador de L’Atlàntida de Vic, Ramon Ferrer, i el també actor i director del certamen, Joan Roura.

Comentarios
Multimedia Diari