Más de Naltros

Panasonic presenta una pantalla de televisor invisible que pot projectar-se en qualsevol lloc

Quan la pantalla està en mode translúcid té l'aparença d'una porta de vidre corredissa, la qual cosa permet fins i tot veure els elements de decoració que pugui haver-hi darrere

Agencias

Whatsapp
FOTO: PANASONIC

FOTO: PANASONIC

Panasonic ha aprofitat la celebració de la Panasonic Convention 2017, a Frankfurt (Alemanya), per mostrar el seu prototip de pantalla translúcida que funciona com un televisor. S'activa immediatament quan s'ha d'utilitzar i pot projectar-se a qualsevol habitació de la casa.

Quan la pantalla està en mode translúcid té l'aparença d'una porta de vidre corredissa, la qual cosa permet fins i tot veure els elements de decoració que pugui haver-hi darrere, com ha explicat la companyia.

Aquest prototip de pantalla de Panasonic compta amb un fons de panell de vidre on s'inclou una pantalla OLED Full HD. La resolució màxima de suport és, de moment, de 1.080 píxels, encara que Panasonic pretén que es converteixi en el primer prototip per a noves pantalles amb una major resolució.

La translucidesa de la pantalla s'aconsegueix gràcies a una tecnologia pròpia de Panasonic i el contingut arriba a aquest monitor invisible a través de connexió Wifi. Això permet que, a més del senyal de TV, puguin projectar-se altres tipus de continguts com ara fotografies familiars, streaming online o bé la llista de reproducció musical preferida de l'usuari, entre uns altres.

Una altra de les característiques d'aquest televisor és que es pot operar a través de gestos, sense necessitat d'utilitzar cap comandament a distància o només amb instruccions de veu. El que sí necessitaria és un sistema d'il·luminació a la part inferior perquè la pantalla pugui projectar-se amb suficient claredat.

L'objectiu de Panasonic és que aquest nou model de televisor acabi ajustant-se a les necessitats de les noves llars, que permeti economitzar l'espai i convertir-se en un dispositiu més funcional per a l'usuari, adaptant-se a les seves preferències.

Temas

  • NALTROS

Comentarios

Lea También