Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Santa Llúcia estrena el seu 2n cicle de teatre

L’actor Oriol Grau, la clown Núria Riera i el periodista Xavier Graset formen part del repertori independent 

Cristina Valls

Whatsapp
Els representat de l'entitat de la Sala Santa Llúcia, ahir a la roda de premsa de presentació del cicle. Foto: A. González.

Els representat de l'entitat de la Sala Santa Llúcia, ahir a la roda de premsa de presentació del cicle. Foto: A. González.

L’Auditori Teatre Sala Santa Llúcia de Reus acollirà per segon any consecutiu el seu segon Cicle de Teatre Independent, el qual fixa una atenció especial en el públic familiar. L’objectiu és tornar a fer habitual l’anada al teatre de tots junts. L’entitat renova també programació del seu Cineclub, el qual es durà a terme dos divendres al mes. De moment, però, encara no està tancada la programació. Seguiran les sessions de lectures dramatitzades el tercer divendres de cada mes. La cita més propera serà el 22 de setembre (20.30 h) amb la representació de l’obra No hi havia res a dir d’Els homenets de Xavier Amorós, a càrrec de Ramon Llop d’El Trole. Pel 20 d’octubre, també es durà a terme La Infanticida. 

La programació del segon Cicle de Teatre Independent donarà el seu tret de sortida a partir del 17 de setembre (19 h) amb l’obra de teatre El Esperanza, a càrrec de la companyia TeatrodeCERCA. En aquesta producció, escrita i dirigida per Quique Culebras, hi seran

els actors Oriol Grau i Paco Romero. Tots dos encarnaran una parella homosexual atemorida per diverses qüestions, les quals poden fracturar la relació. 

Els actors Oriol Grau i Paco Romero encarnaran una parella homosexual atemorida per diverses qüestions, les quals poden fracturar la relació. 

La clown Núria Garcia serà un reclam per l’octubre, molt important pels més petits. És un acte que s’inclou com a aportació dins el festival COS. El musical d’Ermenegil Siñol, Escac doble musical, també per aquest octubre, serà «garantia d’èxit», ja que ha arrasat per tota Catalunya. Sobre els danys del tabac, a manera de monòleg, farà acte de presència a l’entitat reusenca el periodista Xavier Graset, qui treballarà un text d’Anton Txékhov sota la direcció del dramaturg Francesc Cerro. 

Des de la companyia Amitges arriba 'Ruth i Mercè. Separades... I què?'. Tracta àmpliament l’autonomia femenina arran una separació. Sobre aquestes grans apostes, el vicepresident i responsable de la programació teatral de la Sala Santa Llúcia, Lluís Ortiz, va detallar que «la passada edició ha tingut molt bona rebuda i ens estem esforçant a dur a la capital del Baix Camp peces professionals. La consolidació del cicle passat ens ha ajudat a captar socis i revifar la salut de l’entitat». I és que com bé va recalcar el president de l’entitat, Josep M. Vallès, conscient del deute que encara han de sufragar a l’Ajuntament, «estem treballant en el cicle amb tots els nostres esforços. Volem arribar a algun acord d’ajuda amb la Diputació i l’Ajuntament. Creiem que difondre cultura és servei important». 
A tall de novetat, enguany les entrades es podran comprar en línia a través del web santallucia.tictactiquet.com

Temas

Comentarios

Lea También