Más de Naltros

Tom Jones actuarà en Cambrils

El 28 de juliol al Festival Internacional de Música

Redacció

Whatsapp
Tom Jones

Tom Jones

El cantant britànic Tom Jones, una de les figures més emblemàtiques de la història de la música, actuarà el divendres 28 de juliol al Parc del Pinaret de Cambrils, dins de la 43ena edició del Festival Internacional de Música, que es celebrarà a la població del Baix Camp entre el 27 de juliol i el 13 d’agost.

Amb una trajectòria de més de 50 anys damunt els escenaris, Tom Jones ha venut més de 100 milions de discos, A Cambrils, l’artista gal·lès rememorarà grans èxits com Delilah Sex Bomb.

A més del concert de Jones, el primer després d’una llarga absència a la província de Tarragona, ja han confirmat la seva presència al festival cambrilenc artistes de reconegut prestigi internacional com Gemeliers (30 de juliol), Ana Torroja (5 d’agost) ,Jarabe de Palo (10 d’agost) i Roger Hodgson (11 d’agost) entre altres.

Les entrades per tots els concerts es podran adquirir a partir de l’1 d’abril a través del portal Ticketea i a les oficines del Patronat de Turisme de CambrilsEn les properes setmanes,  s’aniran desvetllant la resta de noms que completaran el cartell del Festival Internacional de Música de Cambrils 2017

Temas

  • NALTROS

Comentarios

Lea También