Una mona gegant de xocolata de Ferrari Land

19 mayo 2017 15:41 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 

Aquest matí la pastissera Escribà de Barcelona ha presentat la Mona de Pasqua dedicada al parc temàtic Ferrari Land. La setmana passada es van inaugurar les instal·lacions d’aquest trepidant i únic parc a Europa i des d’Escribà hem volgut unir a aquesta celebració amb tots els fans de la velocitat i la xocolata. En l’acte de presentació han estat presents en Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World, els pastissers Christian Escribà i Patricia Schmidt, i el seu equip, i Josep Rodríguez, president del Ferrari Club España.

Per a l’elaboració de la Mona s’han invertit més de 140 hores, 50 kgs de xocolata negra, amb llet i blanca, i 5 kg de pasta de sucre de diferents colors. A més, s’ha treballat amb diversos elements de pastisseria que ens donen textures diferents: un coco ratllat de colors, per exemple, ens ha ajudat a simular la gespa, o amb el brioix hem fet la copa dels arbres i amb regalèssia els troncs, entre altres. La Mona de Ferrari Land ha estat elaborada pel nostre Departament de Xocolata dirigits pel Christian Escribà i la Patricia Schmidt.

“Amb aquesta Mona de Pasqua volem fer una mostra de suport al nou parc i a Port Aventura”, explica en Christian Escribà. Es podrà visitar a la botiga de Gran Via durant un mes, aproximadament, i després es traslladarà a Ferrari Land per a que la gaudeixin. A més, el mestre xocolater ha desvetllat que aniran afegint detalls durant aquest mes: “ho fem expressament perquè a la gent el que li agrada és veure com treballem i veure que realment és de xocolata”.

A més, per tots aquells que vulguin fer-se amb aquesta Mona de Pasqua, a Escribà hem preparat una reproducció petita per a que els més petits, i no tant petits, puguin gaudir d’una xocolata d’emocions fortes!

A Escribà ens hem convertit en un referent en el sector de la pastisseria i de la xocolata durant els més de 100 anys d’història i feina constant que la família i l’equip hem dedicat al món del dolç. Amb el temps ens hem anat posicionant i, a hores d’ara, creiem que ja ens hem convertit en una marca representativa de Barcelona i Catalunya.

 

Comentarios
Multimedia Diari