Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una mona gegant de xocolata de Ferrari Land

Redacció

Whatsapp
El nou parc a escala i de xocolata

El nou parc a escala i de xocolata

Aquest matí la pastissera Escribà de Barcelona ha presentat la Mona de Pasqua dedicada al parc temàtic Ferrari Land. La setmana passada es van inaugurar les instal·lacions d’aquest trepidant i únic parc a Europa i des d’Escribà hem volgut unir a aquesta celebració amb tots els fans de la velocitat i la xocolata. En l’acte de presentació han estat presents en Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World, els pastissers Christian Escribà i Patricia Schmidt, i el seu equip, i Josep Rodríguez, president del Ferrari Club España.

Per a l’elaboració de la Mona s’han invertit més de 140 hores, 50 kgs de xocolata negra, amb llet i blanca, i 5 kg de pasta de sucre de diferents colors. A més, s’ha treballat amb diversos elements de pastisseria que ens donen textures diferents: un coco ratllat de colors, per exemple, ens ha ajudat a simular la gespa, o amb el brioix hem fet la copa dels arbres i amb regalèssia els troncs, entre altres. La Mona de Ferrari Land ha estat elaborada pel nostre Departament de Xocolata dirigits pel Christian Escribà i la Patricia Schmidt.

“Amb aquesta Mona de Pasqua volem fer una mostra de suport al nou parc i a Port Aventura”, explica en Christian Escribà. Es podrà visitar a la botiga de Gran Via durant un mes, aproximadament, i després es traslladarà a Ferrari Land per a que la gaudeixin. A més, el mestre xocolater ha desvetllat que aniran afegint detalls durant aquest mes: “ho fem expressament perquè a la gent el que li agrada és veure com treballem i veure que realment és de xocolata”.

A més, per tots aquells que vulguin fer-se amb aquesta Mona de Pasqua, a Escribà hem preparat una reproducció petita per a que els més petits, i no tant petits, puguin gaudir d’una xocolata d’emocions fortes!

A Escribà ens hem convertit en un referent en el sector de la pastisseria i de la xocolata durant els més de 100 anys d’història i feina constant que la família i l’equip hem dedicat al món del dolç. Amb el temps ens hem anat posicionant i, a hores d’ara, creiem que ja ens hem convertit en una marca representativa de Barcelona i Catalunya.

Temas

  • NALTROS

Lea También