Más de Noticias

Amazon obrirà un centre logístic a Catalunya que crearà 650 ocupacions

La companyia està ampliant la seva xarxa de centres logístics a Espanya per donar resposta a la demanda dels seus clients

Agències

Whatsapp
Amazon obrirà un centre logístic a Catalunya que crearà 650 ocupacions

Amazon obrirà un centre logístic a Catalunya que crearà 650 ocupacions

Amazon obrirà la tardor d'aquest any un nou centre logístic a Martorelles (Barcelona) per donar servei als seus clients de tot Europa, una inversió amb la qual preveu crear 650 noves ocupacions en un termini de tres anys des de la seva inauguració.

La companyia està ampliant la seva xarxa de centres logístics a Espanya per donar resposta a la demanda dels seus clients, la qual cosa permetrà incrementar la seva selecció de productes, que actualment és de 160 milions d'articles en la versió espanyola 'Amazon.es', ha informat l'empresa aquest dijous en un comunicat.

La instal·lació, situada a un edifici ja existent al parc empresarial de Can Toca, tindrà 30.000 metres quadrats i comptarà inicialment amb uns 200 llocs de treball, el procés dels quals de selecció començarà en els propers mesos.

La inversió també permetrà incrementar el nombre de petites empreses que venen els seus productes a través d'Amazon Marketplace utilitzant la logística d'Amazon, després que l'any passat les pimes comencessin a fer servir aquest servei, que es va incrementar en més d'un 70% a tot el món.

El director d'operacions per a Espanya i Itàlia d'Amazon, Fred Pattje, s'ha mostrat satisfet que la companyia pugui crear noves ocupacions a la zona "amb salaris competitius i més beneficis addicionals", ja que els treballadors compten amb un pla de pensions d'empresa i una assegurança mèdica privada. CATALUNYA, 'HUB' ESTRATÈGIC

El centre de Martorelles s'integrarà a la xarxa logística europea d'Amazon, amb 31 centres a set països, la qual cosa "consolida l'aposta d'Amazon per Catalunya com 'hub' estratègic en el sector de la logística a Europa", ha apuntat el conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget.

L'alcalde de Martorelles, Marc Candela, ha celebrat que l'arribada de la multinacional "col·locarà de nou el parc empresarial del municipi en un percentatge de màxima ocupació, equivalent al que es va aconseguir abans de la crisi econòmica".

El de Martorelles serà el quart emplaçament de l'empresa a Catalunya, després del centre de 28.000 metres quadrats de Castellbisbal, el punt logístic urbà per a lliuraments ultraràpids de Prime Now de l'Eixample de Barcelona i la futura obertura d'un altre centre al Prat de Llobregat (Barcelona) la tardor del 2017.

Temas

Comentarios

Lea También