´Amb l´aplicació convertim l´smartphone en una cartera´

19 mayo 2017 15:33 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En un món on la immediatesa és tan important, sistemes com l’aplicació mòbil de BBVA per gestionar targetes són imprescindibles. Cristina Aixut, ambaixadora digital de BBVA a Reus, destaca les funcionalitats digitals que l’entitat ofereix als clients per oferir la màxima conveniència i senzillesa a l’usuari a l’hora de fer servir les seves targetes. - Amb quin objectiu neix l’aplicació BBVA Wallet?

- El 2013 vam ser el primer banc a oferir als nostres clients una opció de pagament mò- bil a través de BBVA Wallet i facilitar als nostres clients la gestió de les seves targetes. D’aquesta manera, convertim l’smartphone en una cartera, sigui un sistema d’Android o iOS.

- És possible comprar sols amb el mòbil?

- Sí, i tant. BBVA Wallet et permet pagar als comerços que tinguin datàfon amb tecnologia Contactless només apropant el mò- bil al terminal, únicament necessitaràs haver descarregat l’aplicació prèviament i donar d’alta la targeta virtual BBVA Wallet o sol·licitar el sticker. A més a més, dotem de total seguretat, ja que podran configurarho perquè sempre li sol·licitin el PIN en realitzar una compra, i, pròximament, podran consultar el número també per l’aplicació.

- Quins avantatges té l’aplicació?

- Permet un control total a distància sobre les seves targetes d’una manera molt més àgil i còmoda mitjançant l’empremta digital. Apagar o encendre les targetes, rebre notificacions dels seus moviments en el mòbil, escollir com pagar o finançar les seves compres al moment, consultar el codi CVV, etc., entre d’altres. Un exemple pràctic de la funcionalitat d’apagar les targetes és l’opció de desactivar-les en cas que creguin que l’han perdut però no n’estan segurs. En cas que sigui necessari, també es poden cancel·lar.

Aquestes funcionalitats els permeten realitzar qualsevol gestió de manera autònoma, sense haver de desplaçar-se

- Quines altres opcions ofereix l’aplicació mòbil de BBVA referent a aquest tema?

- A través de l’APP els clients també podran incrementar els límits de les seves targetes, escollir la direcció on volen que li enviem en cas de contractar-ne una de nova o de demanar un duplicat, disposar d’efectiu o ingressar diners a la targeta… .

- En què consisteix la funcionalitat referent a promocions?

- A través de geolocalització, l’aplicació oferirà les promocions dels comerços més propers al client i aquest se’n podrà beneficiar d’una manera senzilla, instantània i a través del mòbil. A més, també existeixen promocions per a compres online.

- Per què els usuaris trien poder controlar les seves targetes des del mòbil? .

- Totes aquestes funcionalitats que hem comentat són molt ben valorades pels nostres clients, ja que els permeten realitzar qualsevol gestió de manera autònoma, sense haver de desplaçar-se a l’oficina o parlar amb el seu gestor; d’aquesta manera els clients tenen un estalvi de temps en el seu dia a dia.

Comentarios
Multimedia Diari