Artistes de primer nivell actuaran a les Nits de Clàssics 2017-2018

Michael Kanan és el cap de cartell de la nova temporada de les Nits de Clàssics. El primer concert serà el 21 de setembre i l’últim es farà el pròxim 21 de juny

06 septiembre 2017 09:16 | Actualizado a 06 septiembre 2017 09:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Amics de la Música de Valls-JJMM de l’Alt Camp ha presentat aquest dimarts la nova temporada de les Nits de Clàssics. Un total de dinou concerts integren la programació. L’objectiu és arribar a tot tipus de públic amb música de diferents gèneres, èpoques i estils. La novetat d’aquest any és que el públic podrà triar una de les obres que s’interpretaran durant el primer concert. El calendari de programació previst, com l’any passat, és oferir dos concerts cada mes, prioritàriament els dijous i al Teatre Principal, a 2/4 de 9 del vespre. La nova temporada començarà el dijous 21 de setembre i acabarà el pròxim 21 de juny.

El preu de l’abonament es manté igual que fa dos anys, i per ser soci té un cost de 50 euros cada trimestre. Els menors d’edat tenen l’entrada gratuïta i els jubilats tenen descompte.

A la presentació del programa, la regidora de Joventut i Acció Cívica i com a presidenta de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ha afirmat que: «Nits de Clàssics és una aposta forta per la ciutat de Valls, ja que compta amb artistes de primer nivell i una àmplia oferta i de qualitat». A més ha premiat l’esforç de les entitats i ha arribat a seguir afrontant nous reptes amb una programació que promouen artistes vallencs o de la comarca. A més, el violinista i jove montblanquí Sasha oferirà un concert benèfic per al menjador social La Taulada. L’acte tindrà lloc el pròxim 17 de novembre, al teatre Principal de Valls.

Les Nits de Clàssics és un projecte de cultura musical que pretén teixir un cicle de concerts per a tothom, amb un programa d’activitats complementàries a càrrec d’entitats locals i comarcals.

Comentarios
Multimedia Diari